Milyen eloiteleteid vannak az emberekkel szemben, amiktol nem tudsz megszabadulni?
Figyelt kérdés
Kiket itelsz el akaratlanul is az eltero ertekrended miatt?2011. febr. 22. 04:21
11/12 anonim válasza:
A nyavalygókat, akik sápítoznak milyen nehéz az élet, azokat akik nem adnak magukra, susogós melegít bőrcipővel (nem cigányokra gondolok), elhízott, sörhasú emberek, fiatal kismamák akik úgy elhanyagolják magukat, hogy rossz rájuk nézni és mindig a gyerekre hivatkoznak, és a gonoszul nézőket, mert nehogy már mosolyogjon, akár csak a szemével is. Alapvetően nem igazán szeretem az embereket, de ha már annak születtem, próbálok normális értékrend szerint élni.
12/12 anonim válasza:
én azokat a hajléktalanokat is utálom, akik szerencsétlen arckifejezést vesznek fel, hogy megsajnálják őket, illetve direkt bénán járnak, mintha tényleg mozgássérültek lennének. némelyikük viszont az autósok között tolakodóan kezdeményeznek beszélgetéseket és nem lehet őket levakarni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!