Milyen eloiteleteid vannak az emberekkel szemben, amiktol nem tudsz megszabadulni?
Figyelt kérdés
Kiket itelsz el akaratlanul is az eltero ertekrended miatt?2011. febr. 22. 04:21
1/12 anonim válasza:
Az alkoholistákat, akik a kocsmából épp hazatántorognak, és cisszegnek akár az út másik feléről is. Utálom az alkeszokat, sajnálom!
21L
2/12 anonim válasza:
A cigányokat.
Nem tehetek róla, ezt váltják ki belőlem...
Szerintem normális az értékrendem.
3/12 anonim válasza:
Nálam alapból minden ember hülye. Aztán ha sikerül bizonyítania az ellenkezőjét, akkor tárgyalhatunk.
Ezenkívül utálom a primitív, gondolkodásra képtelen embereket. Nem én tehetek arról, hogy ezeknek a nagy része nem a szoláriumtól barna.
4/12 A kérdező kommentje:
Nálam alapból minden ember hülye. Aztán ha sikerül bizonyítania az ellenkezőjét, akkor tárgyalhatunk.
Es magaddal is ilyen szigoru vagy?
2011. febr. 22. 07:55
5/12 anonim válasza:
Nem ítélek el senkit. Legfeljebb elkerülöm a részeg embereket,vagy a randalírozókat.
6/12 anonim válasza:
Nem csoportokban, hanem egyénekben gondolkozom, ezért csak személyneveket tudnék írni...
7/12 anonim válasza:
Az emberekben nem lehet megbízni. Még az önbizalmam is kevés.
8/12 tetris válasza:
Nem tudok megszabadulni a cigányutálattól. Biztos van köztük rendes, jóravaló ember is, de a többségüket söpredéknek, parazitának tartom. Sajnálom, ez a véleményem.
9/12 anonim válasza:
"Es magaddal is ilyen szigoru vagy?"
Én már bebizonyítottam magamnak, hogy maga a tökély vagyok.
10/12 anonim válasza:
Cigányokat utálom, nem szeretem az alkeszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!