Hogyan tudok megszabadulni bűneimtől, függőségeimtől?
Ha beismered(!),hogy egyedül,önmagadtól képtelen vagy megszabadulni bűneidtől,függőségeidtől és
bűneid bocsánatát kéred Krisztustól(aki 'egyébként' meghalt érted,ki tenné meg ezt veled ma, gondolkodj el ezen)
és hiszed hogy Ő a Szabadító(ugyanis ezért halt meg érted,hogy szabad életet adjon neked és általa megismerhesd Istent)teljes szívedből és ezt kéred is tőle: megadatatik. Te neked nem kell tenned semmit,mivel nem is tudnál,tekitve,hogy rab vagy(ha valaki börtönben és lebilincselve van,csak egy külső ember tudja kiszabadítani,saját maga önmagát nem) ezért csak várj,még ha előjön is a függőség érzése,te megtetted,ami rajtad áll, és nézd a jeleket amiket Krisztus tesz a szabadításodért,azokban a pillanatokban!!Neked csak várnod kell! "Jó várni és megadással lenni az Úr szabadításáig" Én is Krisztus által így szabadulhattam meg
Úgy érzem, a kérdésed nem valódi kérdés, inkább térítési szándékkal írtad ki, vagy hogy megoszd másokkal az örömöd, mert Krisztusban megtaláltad az utad.
Ez szép, tényleg. De ehhez nem kell kereszténynek lenned. Én wicca vagyok, és? Ettől függetlenül a lelkem mélyéig hiszek abban, hogy a világ jó, az emberek pedig fantasztikus lények, csak erre még maguk sem jöttek rá - pedig ezt nem Krisztus mondta nekem. Nélküle is törekszem rá, hogy kijavítsam a hibáimat, és olyan emberré váljak, amilyet a belső törvényem kér. Krisztus megváltása nélkül is tudok hinni és szeretni:)
A kérdező kommentje hogy jött a kérdéshez?
A kérdésre a válasz:
Aki ennyire megtalálta a Krisztust, az ne itt keresse a választ... miért keresi egyáltalán a választ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!