Hogy tudok megszabadulni örökre a Qt klienstől?! (lent)
Nokia 5230 (hackelt) rátettem a 4.7.4 Qt, 1.2 Mobility és asszem a 4.8 Webkitet (nokiaprogramokról szedtem le).
Sajna minden proginál bejön a smart installer h le kell tölteni Qt összwtevőt de azt írja telepités sikertelen.
probáltam alkalmazáskezelöböl eltávolitani de annyival kidob h Eltávolítás sikertelen. App uninnstall progival is probáltam de azzal se és a 4.7.3 qt nem engwdi fölrakni.
Mkt töröljek ki és honnan?
Igazából minden QT összetevőt nem tudsz majd letörölni, mert nem fogja engedni. Menj: beállítások-> alkalmazáskezelö-> telepített alkalmazások ott leszneka QT összetevők(mobility stb.) ha nem írja ki konkrétan h QT... akkor opciók napló és ott ki lesz írva mikor mit telepítettél.
Eltüntetni teljesen cs úgy tudod ha leformázod azt a memóriát amire telepítetted(előtte érdemes biztonsági mentést készíteni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!