Állandóan hívogat egy magántelefonszám. Hogy lehet ettől megszabadulni?
Figyelt kérdés
felveszem, és automatikusan elkezd kicsöngeni, mintha én hívnék valakit.2x felvettem, de nagyon nagyon idegesítő. Mi lehet ez? Mit csináljak?2010. máj. 6. 16:19
1/16 anonim válasza:
Egyszerűbb lenne ha nem vennéd fel és akkor magától leállna, vagy pedig telefonszám csere!
2/16 anonim válasza:
az én telefonomban (LG KP500) be lehet állítani a telefonszámok letiltását, én megadtam, hogy ha magánszám hív, az nekem nem is csörög, neki meg foglaltat jelez. neked van ilyen beállítás?
3/16 anonim válasza:
Milyen telód van? A samungon van olyan h 'álhívás',az viselkedik hasonlóan bár nem csöng mikor felveszem
4/16 anonim válasza:
állits be neki egy néma csengőhangot! Akkor csöröghet éjjel-nappal, nem hallod
5/16 A kérdező kommentje:
Nem szoktam felvenni. De mire mehet ki a játék? Szerintetek egyszer kipróbáljam, hogy nem teszem le rögtön, mikor elkezd valakit hívni? Mert mindkétszer letettem, mikor kicsöngött, nehogy a pénzemből vegyenek le.
2010. máj. 6. 21:00
6/16 anonim válasza:
Azt jól teszed ha nem veszed fel nehogy a pénzed vigye.
7/16 anonim válasza:
Szia,
a kérdezőtől kérdezem, hogy mi lett a vége sztorinak, merthogy én is hasonló helyzetben vagyok most.. Tettél valamit az ügy érdekében, vagy leállt magától?!
Köszi
8/16 A kérdező kommentje:
Kb. 2 hétig tartott, utána abbahagyta:)
Egyszer csak megunják...
2011. jan. 18. 17:05
9/16 anonim válasza:
Köszi. Nekem 3.napja megy ez a hívogatás és mit ne mondjak elég bosszantó... De remélem megunja minél hamarabb..
10/16 anonim válasza:
Ha a hívást fogadod és azt hallod, hogy kicsörög az azt jelenti, hogy egy automata hívott és amint felvetted automatikusan átkapcsol az ügyintézőnek. Neked nem kerül semmibe sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!