Állandóan hívogat egy magántelefonszám. Hogy lehet ettől megszabadulni?
Figyelt kérdés
felveszem, és automatikusan elkezd kicsöngeni, mintha én hívnék valakit.2x felvettem, de nagyon nagyon idegesítő. Mi lehet ez? Mit csináljak?2010. máj. 6. 16:19
11/16 anonim válasza:
Szerintem inkább ne vedd fel! Vannak olyanok akik felhívnak felveszed és viszi a telefonodról a pénzt neki és nem szól bele senki.
12/16 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, szokott hívni egy szám kiszoktam nyomni volt h egy nap 2-3szor is hívott..a telefonom NEM használt de nem engem akar keresni mert egyszer mondta..de szerintem megunta mert mostanában nem hív, amikor egyszer felvettem nagyon halkan szóltak bele és nem is értettem..azóta nem veszem fel.
13/16 F Anna válasza:
Most velem is ez van, hívnak napok óta magántelefonszámról, már nagyon untam két nap után a lányom mondta, hogy csak vegyem már fel, felvettem és csörgött, mintha én hívtam volna azt a valakit. Hát megijedtem és gyorsan kinyomtam! Mi lehet ez????
14/16 anonim válasza:
Velem most ugyanez van, reggel óta már negyedszer hívnak így.
15/16 anonim válasza:
Engem már második napja hívogatnak magántelefonszámról ÓRÁNKÉNT! eddig 4x felvettem, semmi háttérzaj semmi hang, és egyszer volt eddig hogy olyan volt mintha valakit hivok és kicsörög de leraktam mert nemtudom miez! Ilyenkor mit tudok csinálni? Próbáltam már letiltani nem tudtam, leszedtem már playről is programot, de ugyanugy kicsörög!
16/16 anonim válasza:
Nehogy felvedd, hagyd csörögni.
Pár nap után abbahagyja, nekem is így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!