Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szégyenkeznem kell, mert...

Szégyenkeznem kell, mert elszegényedtem?

Figyelt kérdés
Három éve még volt munkahelyem, jól kerestem még félre is tudtam tenni. Felszámolták a céget, melót nem találok, a spórolt pénzem elfogyott. A legrosszabb, hogy az ismerőseim rendszeresen beszólnak valamit: "Idén mész az operabálba? Voltatok síelni? Láttam az árokban néhány üres üveget, nem érdekel?" Nektek ez hogy esne? Nem szólok vissza, de egyre nehezebb.
2011. febr. 20. 18:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként élettársad, feleséged, valakid, aki tudna segíteni?
2011. febr. 20. 19:22
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
En az ilyen embereket meg ismeroseimnek sem neveznem. Ne torodj veluk! En a helyedben mas szakmaban probalkoznek, ha az eredetiben nem megy. Nem kell veglegesen elhagyni a szakmadat, de atmeneti valtozas meg belefer.
2011. febr. 20. 20:05
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi az oka hogy így beszélnek? Míg gazdag voltál hogy viszonyultál hozzájuk? Nem nézted le őket? Amúgy szerintem kérdezd meg hogy mi a bajuk veled? Ha te tisztességes voltál akkor csak jó kis magyar káröröm amiért "megdöglött a szomszéd tehene". Ezzel nem tudsz mit csinálni, nem kell foglalkozni vele.
2011. febr. 20. 22:25
 14/14 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat,

Van egy kis reménysugár munka ügyben, ha összejön, megírom.

Mégegyszer köszi!

2011. febr. 21. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!