Szégyenkeznem kellene azért, mert 16 évesen még szűz vagyok?
Te jó ég, hány ezer ilyen kérdés van már!
Nem, egyáltalán nem ciki, ha szűz vagy 16 évesen.
Dehogy kéne.
Örülj hogy még szűz vagy, azért meg ne feküdj le senkivel, csak hogy elmondhasd magadról, hogy te már csináltad. Ha meg ilyen társaságokba jársz, inkább ne mondd el nekik, hogy szűz vagy, ezek szerint ők már tizen egynéhány évesen elvesztették a szüzességüket, csakhogy rajoljanak.
Nem, sztem egy lennél a sok ribi közül aki elveszti 14-15 évesen vmi 10-20 évvel öregebb 20adrangú senkivel, csak mert azt hiszi akkor nagy lány lesz és minden barátnője csodálni fogja.
Hidd el, az ilyenek mindig hamar kiégnek. A barátnőid is, ha ilyen korán kezdik..
Sztem csak akkor feküdj le vkivel ha tényleg szerelmes vagy belé, úgy érzed megérdemli h neki add a szüzességed, és tényleg vágysz a szexre. :D
de sztem 16 évesen még nem kéne annyira vágyni a szexre mer nem vmi normális dolog. de ez csak az én személyes véleményem. :)
18/L
Inkább legyél rá büszke, ez elég ritka manapság...
17/F, szűz
18 évesen vesztettem el a szüzességem,és azzal vagyok aki elvette.Szóval én még az első pasimmal vagyok.
22/L
Nem ciki,légy rá büszke!
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!