Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szégyenkeznem kellene azért,...

Szégyenkeznem kellene azért, mert 16 évesen még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
ha szóba jön egy beszélgetés során, és mondom, hogy az vagyok, mindenki totál furán néz, hogy miazhogy én még szűz vagyok. és mostmár ott tartok, ha egy új fiúval pettingnél továbbmennénk, nem merem neki elmondani, hogy szűz vagyok, mert félek hogy lenéz vagy mittudomén.
2010. jún. 15. 19:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Te jó ég, hány ezer ilyen kérdés van már!

Nem, egyáltalán nem ciki, ha szűz vagy 16 évesen.

2010. jún. 15. 19:51
 2/14 anonim ***** válasza:

Dehogy kéne.

Örülj hogy még szűz vagy, azért meg ne feküdj le senkivel, csak hogy elmondhasd magadról, hogy te már csináltad. Ha meg ilyen társaságokba jársz, inkább ne mondd el nekik, hogy szűz vagy, ezek szerint ők már tizen egynéhány évesen elvesztették a szüzességüket, csakhogy rajoljanak.

2010. jún. 15. 19:57
 3/14 anonim ***** válasza:

Nem, sztem egy lennél a sok ribi közül aki elveszti 14-15 évesen vmi 10-20 évvel öregebb 20adrangú senkivel, csak mert azt hiszi akkor nagy lány lesz és minden barátnője csodálni fogja.

Hidd el, az ilyenek mindig hamar kiégnek. A barátnőid is, ha ilyen korán kezdik..

Sztem csak akkor feküdj le vkivel ha tényleg szerelmes vagy belé, úgy érzed megérdemli h neki add a szüzességed, és tényleg vágysz a szexre. :D

de sztem 16 évesen még nem kéne annyira vágyni a szexre mer nem vmi normális dolog. de ez csak az én személyes véleményem. :)

18/L

2010. jún. 15. 19:59
 4/14 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem ciki.én 17 évesen vesztettem el életem szerelmével,aki mostmár a férjem:)
2010. jún. 15. 20:03
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Inkább legyél rá büszke, ez elég ritka manapság...

17/F, szűz

2010. jún. 15. 20:14
 6/14 anonim ***** válasza:

haahahahahahaaa

szűz 19/f

2010. jún. 15. 20:17
 7/14 anonim ***** válasza:
Légy rá büszke. Undorító a mostani divat, hogy mindenki 14 évesen már szexelni akar, és lenéznek, ha szűz vagy. Érzelmileg és testileg sem érett még annyira az ember akkor. 20/L szűz
2010. jún. 15. 20:21
 8/14 anonim válasza:
19 éves voltam, mikor összejött. Kicsit feszengtem, ha szóba jött. F
2010. jún. 15. 20:35
 9/14 anonim válasza:

18 évesen vesztettem el a szüzességem,és azzal vagyok aki elvette.Szóval én még az első pasimmal vagyok.

22/L

Nem ciki,légy rá büszke!

2010. jún. 15. 20:42
 10/14 anonim ***** válasza:
60%

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2010. jún. 15. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!