Szégyenkeznem kellene azért, mert 16 évesen még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
ha szóba jön egy beszélgetés során, és mondom, hogy az vagyok, mindenki totál furán néz, hogy miazhogy én még szűz vagyok. és mostmár ott tartok, ha egy új fiúval pettingnél továbbmennénk, nem merem neki elmondani, hogy szűz vagyok, mert félek hogy lenéz vagy mittudomén.2010. jún. 15. 19:50
11/14 anonim válasza:
sztem nem szégyen!én is 17 voltam akor:)
12/14 anonim válasza:
édes f*szom, menj alukálni hülye gyerek
13/14 anonim válasza:
"de sztem 16 évesen még nem kéne annyira vágyni a szexre mer nem vmi normális dolog. de ez csak az én személyes véleményem. :)" tudtommal meg kb 12 éves kortól kezdődik el a nemi érés(tudom lányoknál előbb is kezdődhet fiuknál később) akkor szerintem lehet rá vágyni... a másik dolog pedig az hogy 14-15 évesen sem minenki ribi aki elveszti... ha valaki akkor már elég érett hozzá és felelősségteljes akkor csak tessék...(lelki érettségről is beszélek)
14/14 anonim válasza:
én 18 és fél évesen vesztettem el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!