Szégyenkeznem kell, mert elszegényedtem?
Ilyen fa*szopó embereket annyira nem tartanék, hogy köszönök nekik, nem hogy az ismerőseimnek nevezzem!!! Botrány komolyan...
3 éve nem volt semmit melód?
Én az ilyenekkel nem is szoktam egy helyen lenni..Tudod nem kell ilyen alakokkal együtt tölteni még 2 percet sem..Inkább egyedül lennék,de nem tűrném el,hogy így viselkedjen valaki..Szánalmasak..
Azért én egy ilyen beszólásokért csak megkérdezném,hogy végül is mi a büdös bajuk van??Megkérném,hogy magyarázza már el,hogy alapból ilyen tahó vagy csak így nevelték? Szóval egy kicsit lejáratnám őket..De mivel utálok vitázni,inkább messziről elkerülném őket..
De szemetek. Én vagy nem szólnék többet a z életben hozzájuk vagy visszaszólnék én is valami 'csipőset'.
Ne hagyd magad!
Még mindig nem térek magamhoz.. Azt hittem valami 10-en, 20-on éves suttyók ezek de így még durvább.. Biztos megszakítanám az összes kapcsolatot velük.
Ezeket találtam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!