Hol keressek fiú barátot?
Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 14:33
1/8 anonim válasza:
Hany éves vagy? Ha gondolod dobj egy privit (és és egy képet magadról ha lehet) 15f
4/8 tigress válasza:
Na, látod! Bárhol, még itt is találhatsz...! De egyébként, ahol emberek vannak, ott bárhol találhatsz barátot is. Csak annyi a dolgod, hogy nem költözöl lakatlan szigetre :D Bár ki tudja, ott meg talán összejöhetsz egy Péntekkel :)
5/8 anonim válasza:
Hali!
Én tudok neked segíteni gamersrac@citromail.hu
6/8 anonim válasza:
lol.előszöris nézz körbe a suliban,környezetedben.neten hülyeég barátot keresni:)) esetleg ha vmi perverz pedofil kell:-j
7/8 anonim válasza:
Hány éves vagy? Miért szeretnél fiút magadnak?
8/8 anonim válasza:
Barátot szerintem nem keresni kell. Valaki, akivel találkozol, az idök folyamán baráttá válhat.
Egyébként egy szép magyar közmondás: (szabadon)
Mielött valakit a barátoddá fogadsz, fogyassz el vele egy hordó sót.
Ha viszont szexuális barátra gondolsz, akkor menjél el olyan nyilvános helyre, ahol a többiek is éppen "vadásznak".
Egy elöttem szólónak van valami igaza abban, hogy az interneten nem igazán lehet semmilyen szintü barátot találni - söt szerintem még veszélyes is lehet. Bár, ki tudja? Ott is lehet szerencséje az embernek ugyanúgy, mint a személyes találkozáskor.
Mindenesetre a személyes találkozást az ismerkedésre inkább ajánlöottnak tartom; a kisugárzás, a kinézet sokat számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!