Hogyan szerezzem vissza a barátaimat? Illetve hogyan keressek újakat?
tavaly végeztem az iskolával, nagyon szép barátságokat sikerült kialakítanom és megígérték, hogy tartani fogjuk a kapcsolatot... de nem lett belőle semmi :( kb. két emberrel tudtam csak beszélni, de már ők sem tartják velem a kapcsolatot. Mindig is kilógtam az osztályomból: osztályelső, visszahúzódó, zárkózott, mélabús,túl komoly, nem bulizós ember voltam. Talán ezért szabadultak meg tőlem,mert nem voltam/vagyok laza? én igazán szerettem őket, és nagyon hiányoznak :( pedig a többiekkel tartják a kapcsolatot csak velem nem :( egy év alatt több helyen is tanultam, és rengeteg emberrel találkoztam, ismerkedtem meg, ami meglepett, de egyikből sem lett barátság, sajnos, mivel a másik fél mindig lepattintott. Mit tegyek? Szükségem van barátokra, mert én így nem bírom :( segíts kérlek, ha tudsz.
előre is köszönöm, 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!