A barátaimat már nem érdeklem vagy nagyon a szívemre veszem?
A legjobb barátnőm legyen A a másik barátnőm legyen B
Mondta nekem tegnap előtt B hogy kint voltak vasárnap abba a nagy viharban A-val.
Viszont mikor A nálam volt, azért ment haza mert Jajj mindjárt vihar lesz. De az nem volt jajj mikor B-vel volt kint abba a nagy viharban. Úgy hogy hozzám el sem jöttek.
Meg múltkor megyek fel msn.re B fenn volt. 1 szavas válaszokat adott, látszott hogy annyi kedve van velem beszélni, mint púp a hátán. Kérdeztem tőle A-t várod?Mondta igen.
Ez azért is fura, mert mi mindig olyan jó barátnők voltunk 3-an mi változott meg??
Én a magam bőrömön tapasztaltam meg, hogy hármas barátság nem létezik hosszú távon. Előbb-utóbb az egyik fél ki lesz közösítve, mert a másik kettő jobban megtalálja a hangsúlyt.
Próbálj meg vele beszélni, ha meg nem érti meg, akkor keres más valakit. S ha tényleg fontos vagy nekik, nagyon hamar rá fognak jönni, hogy hiányzol, szükségük van rád. Csak most kell nekik egy kicsi teret hagyni. Régebben mennyire volt jobban A B-vel? Mert az is lehet, most kezdik felfedezni, hogy több közös van bennük, mint azt gondolták volna. S akkor kell kicsit hagyni, mint a szerelmeseknél, hogy elmúljon ez a fellángolás, s akkor már tisztán érezni fogják, hogy értékes barátnő vagy nekik.
én is így voltam:S Beszéljétek meg! Ha megváltozik a helyzet, király. Ha viszont nem, akkor mielőbb "tegyél le" róluk, mert nagyon sokat lehet sérülni az újabb és újabb bizalmi körökben, meg megbocsájtásokban meg esélyadásokban. Ha kellesz nekik, tesznek érted. Ha nem, akkor meg hiába töröd magad. A Barátság nagyon fontos dolog, de nem ér annyit az, hogy legyen baráti társaságod, hogy megaláztatásokat kelljen elszenvednek.
sok szerencsét:)
"hülye paraszt válaszoló foglalkozz másokkal BUNKÓ FASZ"
Ez nekem szólt? Miért kaptam? Szerintem semmi rosszat nem mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!