Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol keressek új barátnőt/barát...

Hol keressek új barátnőt/barátnőket ha a régiek már vagy utálnak vagy van új barátnőjük?

Figyelt kérdés
A kapcsolatom a barátnőimmel nem túl fényes. Mivel más suliba járunk múlt évtől már nem nagyon vagyok velük. Csak néha találkozunk. De akkor normálisak voltak.Egy ideje meg olyan furák velem. Azt hiszem már nem érzik jól magukat velem és az új suliban van más barátnőjük. Sehova nem akarnak velem jönni. Másoknak van legjobb barátnőjük nekem meg nincs. Meg olyan rossz egyedül lenni. Van még valaki így ezzel?
2011. ápr. 21. 17:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Igen, itt vagyok én. Nekem egyetlen egy barátnőm van, aki olyan igazi, de kezd megszakadni köztünk a kapcsolat.(hosszú történet)

Hány éves vagy?

14/L

2011. ápr. 21. 17:25
 2/11 anonim ***** válasza:
Merre fele lax?
2011. ápr. 21. 17:27
 3/11 A kérdező kommentje:
19/L vagyok. Ha akArod beszélgethetünk priviben.
2011. ápr. 21. 17:29
 4/11 A kérdező kommentje:
Azt nem szeretném leírni ide. De ha gondolod priviben leírom.
2011. ápr. 21. 17:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem 7 éve nincs barátnőm. Nem tudom miért, de elfordulnak tőlem a lányok, eleve nem vagyok nekik szimpi, ha pedig barátkozunk, hamar végeszakad, mert valami hazugságot kitalál, és utána csak köpköd rám. Sosem értettem ezt. Fiú barátaim voltak mindig, de annak meg az a veszélye, hogyha az egyiknek megtetszem, és nem akarok tőle semmit, akkor odébbáll, kevesebb ismeretség után pedig mindennek elhord. Jelenleg egy nálam 15 évvel idősebb legjobb barátom van (srác),volt még 2, de Ők elköltöztek. :( Az a durva, hogy tök egyedül lakom szüleim nélkül,több mint 100 km választ el tőlük, itt senkim nincs, csak ezen a qrva neten keresztül barátkozok több kevesebb sikerrel. De megőrülök, hogy nincs kihez szólnom!
2011. ápr. 21. 17:32
 6/11 anonim válasza:

Sziaa, én is most mentem egyetemre, és nekem sincsenek még barátaim. Ha van kedved nyugodtan írj privibe, szivesen beszélgetnék veled. :)

19/L

7/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok, akkor ha gondolod írj egy privit. :)
 8/11 anonim ***** válasza:

Ugyanígy jártam én is. Külön váltak útjaink, más más középiskola. Egy ideig tudtuk tartani, aztán szép lassan egy szó nélkül elváltak útjaink. :/ Még ma is eszembe jut, pedig kb 4-5 évig voltunk barátnők. Sajnos ehhez felkellett nőnöm, most már elfogadom, hogy így történtek a dolgok. Bár néha hiányzik, mert vele mindent megtudtam beszélni(és persze fordítva is).

Úgy érzem, hogy tőlem is eltávolódnak , lehet, hogy inkább fiúkkal fogok barátkozni. Bár ahogy ismerem magam, velük meg az lesz a baj, hogy hiányozni fognak a csajos dolgok. :( Értitek azért.

L19

2011. ápr. 21. 17:41
 9/11 A kérdező kommentje:
Sajnos elfelejtettem a jelszavamat a citromailen de van másik megírom üzenetben kérlek oda írjatok majd!
2011. ápr. 21. 17:55
 10/11 anonim válasza:
100%

igen ha fiukkal baràtkozik az ember egyrészt hiànyoznak a csajos dolgok, màsrészt pedig meg van a veszélye annak, hogy idövel valamelyik fél többet akar majd...

ohh...de rég tartottam màr csajos estét, hiànyzik nagyon, hiànyoznak a baràtnők az életemböl.

2011. ápr. 21. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!