Hol keressek új barátnőt/barátnőket ha a régiek már vagy utálnak vagy van új barátnőjük?
Igen, itt vagyok én. Nekem egyetlen egy barátnőm van, aki olyan igazi, de kezd megszakadni köztünk a kapcsolat.(hosszú történet)
Hány éves vagy?
14/L
Sziaa, én is most mentem egyetemre, és nekem sincsenek még barátaim. Ha van kedved nyugodtan írj privibe, szivesen beszélgetnék veled. :)
19/L
Ugyanígy jártam én is. Külön váltak útjaink, más más középiskola. Egy ideig tudtuk tartani, aztán szép lassan egy szó nélkül elváltak útjaink. :/ Még ma is eszembe jut, pedig kb 4-5 évig voltunk barátnők. Sajnos ehhez felkellett nőnöm, most már elfogadom, hogy így történtek a dolgok. Bár néha hiányzik, mert vele mindent megtudtam beszélni(és persze fordítva is).
Úgy érzem, hogy tőlem is eltávolódnak , lehet, hogy inkább fiúkkal fogok barátkozni. Bár ahogy ismerem magam, velük meg az lesz a baj, hogy hiányozni fognak a csajos dolgok. :( Értitek azért.
L19
igen ha fiukkal baràtkozik az ember egyrészt hiànyoznak a csajos dolgok, màsrészt pedig meg van a veszélye annak, hogy idövel valamelyik fél többet akar majd...
ohh...de rég tartottam màr csajos estét, hiànyzik nagyon, hiànyoznak a baràtnők az életemböl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!