Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol keressek új barátnőt/barát...

Hol keressek új barátnőt/barátnőket ha a régiek már vagy utálnak vagy van új barátnőjük?

Figyelt kérdés
A kapcsolatom a barátnőimmel nem túl fényes. Mivel más suliba járunk múlt évtől már nem nagyon vagyok velük. Csak néha találkozunk. De akkor normálisak voltak.Egy ideje meg olyan furák velem. Azt hiszem már nem érzik jól magukat velem és az új suliban van más barátnőjük. Sehova nem akarnak velem jönni. Másoknak van legjobb barátnőjük nekem meg nincs. Meg olyan rossz egyedül lenni. Van még valaki így ezzel?
2011. ápr. 21. 17:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem hogyha nem görcsölsz ezen akkor előbb utóbb találni fogsz. Legalábbis nekem sikerült.
2011. ápr. 21. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!