Hogy szerezzek igaz barátnőket?
Figyelt kérdés
Nincs sok barátom, talán 1-2 és nagyon szeretnék olnyan legjobb barátnőt-barátnőket akik mindí melletem álnak és tényleg igaz barátnők.2011. aug. 28. 18:51
2/7 A kérdező kommentje:
12 éves vok
2011. aug. 28. 19:00
3/7 anonim válasza:
Ilyen kapcsolatok nagyon ritkák, gyakorlatilag nem léteznek. Az élethez hozzátartozik, hogy megtanuljuk elfogadni a változásokat.
4/7 anonim válasza:
Ahogy az Élet hozza, és ha majd meghozta, kiderül, kik az igaz barátok és kik nem. Amúgy nem könnyű ilyeneket találni, sajnos. De kívánom, hogy sikerüljön Neked.
6/7 anonim válasza:
Akartam írni, hogy leszek, mert mindenki kihasznált, de aztán láttam, hogy fiatalka vagy.
Ez most negatívan fog hangzani, de én nem hiszek az igaz barátságban. Engem pár napja árult el a legjobb barátnöm, akit 11 éve annak tartottam!:( ezek után... inkább ne bízz senkiben...
23/N
7/7 A kérdező kommentje:
Még ha nincs is olyan, hogy igaz barátság akkor az miét van hogy a barátnőm, akit 10 éve ismerek és tényleg eszméletlenül jóban voltunk mért veszi el a barátaimat?
És még ha nem is legjobb barátnőket , csak 1-2 barátnőt szívesen látnék. Ha vann tanácsotok kérlek írjatok.
2011. aug. 28. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!