Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzek új barátnőket?
:)
Ha van baráti társaság, akkor onnan lehet ismerkedni, egyébként ha még nem vagy a felsőoktatásban, majd meglátod mennyire kinyitja a kapukat és mennyi embert ismersz majd meg.
Nekem sokat változtatott a személyiségemen, ha belépek egy helyiségbe, már nem okoz gondot, hogy pár percen belül találjak egy jó beszélgetőpartnert.
Nagyon egyszerű barátkozni, ha van egy megfelelő közeg.
Nyáron meg úgyis mindenki megtalálja a párját.
Szerintem meg ne avatkozz bele más szerelmi ügyeibe. Nekem is volt egy ilyen csaj osztálytársam, aki folyton össze akart hozni az egyik barátnőjével. Szerintem k.rva megalázó. Olyan, mintha azt akarnád sugározni az illető felé, hogy te egy szerencsétlen idióta, vagy, de majd én szerzek neked barátnőt. Aztán persze verhetem a mellemet, hogy én hoztam össze őket.
Ha akar magának csajt, akkor szerez. Ez nem a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!