Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzek egy lányt? Többi lent. Please
Figyelt kérdés
Nincs nagy igényem szóval szerintem nem ez a gond.Van egy kis önbizalom hiányom (több okból is pl nem találok állást de leginkább azért mert kiskoromban körül...tek (gondolom mindenki tudja mire gondolok) (lehet ez a gond) és nem is érzem magamat húde fa.za csávónak mégsem sikerül senkivel össze jöjjön mert mindenki lekoptat.Erre még tesz rá a család is hogy miért nincs csajom 19évesen.Tegnap beszólt nagybátyám hogy ha nem kéne hú.ozni nem is kellene nekem a szerszám (komolyan így mondta) meg folyton szekálnak.Már eskü azt érzem hogy csődtömegnek születtem miközben a bátyámnak a segét is kinyalják (leginkább apám)2011. okt. 23. 23:33
1/16 WhiteLabel válasza:
lopj egyet magadnak a kocsmából.-
2/16 A kérdező kommentje:
haha vicces vagy:D
2011. okt. 23. 23:36
3/16 vanszabadnév? válasza:
Oldd meg máshogy a hugyozást, és vágasd le.
4/16 A kérdező kommentje:
köszi az értelmes hsz-et
2011. okt. 23. 23:38
5/16 WhiteLabel válasza:
legyen tököd állj ki magadért, és csajod is lesz.
6/16 A kérdező kommentje:
Hátén bármikor kiállok magamért akkor ez a 2 eshetőség van
Családban lehülyéznek
Ha lánynál próbálkozok elhajtanak
2011. okt. 23. 23:43
7/16 WhiteLabel válasza:
azért tettem hozzá hogy legyen tököd, ne úgy csináld mint egy kis nyúl.
8/16 A kérdező kommentje:
Pl.:szerinted kis nyúl vagyok?Bármikor ha a rokonok szekálnak felemelem hangom és elküldöm öket az anyjukba akkor én vagyok a h.lye.
Ha egy lányhoz oda megyek hogy Szia! (nem Helló mert az a tahóknál szokás szerintem) tetszel nekem lenne kedved ismerkedni akkor mindegyik leráz.De ha ismerős lánynál próbálkozok akkor is
2011. okt. 23. 23:48
9/16 anonim válasza:
legyél vicces. mármint humoros, nem nevetséges..
ne kérd meg azonnal a kezét, hacsak nem tőled terhes...
tudom, sokan bebuknak az ilyeneknél, figyelni kell :))
10/16 A kérdező kommentje:
Szia! tetszel nekem lenne kedved ismerkedni
Ha szerinted ez nem jó akkor mivel próbálkozzak?
2011. okt. 23. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!