Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Így hogyan szerezzek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így hogyan szerezzek egy barátnőt?

Figyelt kérdés
nem vagyok egy bulizós kigyúrt srác de már kellene egy barátnő ha tetszik egy lány és ha odamegyek hozzá mit mondjak neki hogy viselkedjek hogy esélyem legyen nála (ja és inkább akkor menjek hozzá ha egyedül van)
2011. aug. 26. 13:53
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
WoW
2011. aug. 26. 13:54
 2/23 anonim ***** válasza:
0%
Mondd neki, hogy sok pénzed van.
2011. aug. 26. 13:54
 3/23 anonim ***** válasza:
Mond neki, hogy: Jó a csöcsöd kő kóla ? :DD( és sikered lesz)
2011. aug. 26. 13:55
 4/23 anonim válasza:
69%
nézd le és alázd meg. legyél vele bunkó
2011. aug. 26. 13:56
 5/23 anonim ***** válasza:
31%
mond neki hogy sok pénzed van az jó,amíg rájön hogy nincsenek millióid már rég megba.sztad vagy 100x
 6/23 napietus ***** válasza:
viselkedj természetesen. ha megjátszod magad vagy feszengsz, szánalmas lúzernek fog tartani, és nem fogja észrevenni az értékeidet. ne beszélj, inkább hallgass. a legtöbb ember nem beszélgetni szeret, hanem beszélni, tehát aki meghallgatja őket, az szimpatikus lesz nekik. ezzel a lányok főleg így vannak. érezze, hogy figyelsz rá.
 7/23 anonim ***** válasza:

Jól mondta az első vagy második(nem emlékszem.rossz a rövidtávú memóriám)

WoWban írd be---> /girlfriend

2011. aug. 26. 14:01
 8/23 anonim ***** válasza:
47%

napietus.blog.hu

A tipp nem rossz ,de az a baj a lányokkal ,hogy ha meghallgatjuk őket akkor a lányok sajnos betesznek a barát kategóriába ahonnan semmi esély szabadulni mert tipikus meghalgat >gyengéd =barát = no sex..

Persze fontosak a barátok is!!

2011. aug. 26. 14:05
 9/23 napietus ***** válasza:
nem tudom, én mindig szerettem, ha a pasival lehet beszélgetni. sőt, kizáró ok, ha nem lehet. tehát aki csak odajött valami hülye dumával, és csak a saját hülyeségét nyomatta, azok még barátnak sem kellettek, nemhogy pasinak.
2011. aug. 26. 14:06
 10/23 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat
2011. aug. 26. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!