Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Így hogyan szerezzek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így hogyan szerezzek egy barátnőt?

Figyelt kérdés
nem vagyok egy bulizós kigyúrt srác de már kellene egy barátnő ha tetszik egy lány és ha odamegyek hozzá mit mondjak neki hogy viselkedjek hogy esélyem legyen nála (ja és inkább akkor menjek hozzá ha egyedül van)
2011. aug. 26. 13:53
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
ja és mellesleg a stabil kapcsolatot keresők általában nem kiélt ribancok hanem komoly nők...... akikkel nem feküdt le feltétlenül a fél város. és ne hallgass kedves kérdező ezekre megkeseredett válaszokra hogy a nők csak a pénzre mennek. mert ez nem igaz.
2011. aug. 26. 17:41
 22/23 anonim ***** válasza:

„utolsó, ilyen hülye tanácsokat....így csak olcsó ribiket lehet felszedni, feltételezem a kérdező kiszemeltje nem az.”

Hát persze. Te és az ide író nők vagytok a kivételek. Így is úgy is a ribancokat fogja felszedni, csak lesz, amilyet könnyebb megdugni és lesz, akit előtte randira meg minden szarra el kell vinni, de a lényeg ugyanaz. Ráadásul utóbbi esetben a nők még játsszák az erkölcsös jókislányt, de elvárják, hogy a pasi mindent megtegyen értük. Akkor már inkább egy ribanc.

És nem hülye tanács, mert jobb ha minél előbb megtudja, hogy kedvességgel és udvarlással semmire sem megy, max lelki kukának vagy tartaléknak lesz jó.

”gagyi márkásnak ható cuccokról: tudod mivel vágta el magát egyszer egy pasi nálam már az első randin? hamis Rolex-szel. 20 éves voltam, mégis kiszúrtam. utálom a megjátszós idiótákat, akik többnek akarnak tűnni, mint amik.”

Igen tudjuk, csak az őszinte, kedves, házias stb. pasik jöhetnek szóba. Hamis rolex? Érdekes szakító ok. De gondolom te a legdrágább gyémántfülbe valókkal mész randira.

„ja és még egy kérdésem lenne szemüveges vagyok és inkább cseréljem le kontaklencsére úgy talán nagyobb esélyem van”

A csajok szemében a szemüveg = kocka, szerencsétlen

„a kigyúrtságot pedig arra értettem, hogyha szerinte azért nem talál magának barátnőt mert nem elég kigyúrt azon lehet változtatni.”

Ez még korántsem elég. Én ismerek egy srácok, aki normálisan ki van gyúrva, viszonylag magas, mégse kell senkinek.

2011. aug. 27. 12:18
 23/23 anonim válasza:

Mondd neki:

-jó a segged kő kóla?

2011. aug. 30. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!