Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy szerezzek egy lányt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzek egy lányt? Többi lent. Please

Figyelt kérdés
Nincs nagy igényem szóval szerintem nem ez a gond.Van egy kis önbizalom hiányom (több okból is pl nem találok állást de leginkább azért mert kiskoromban körül...tek (gondolom mindenki tudja mire gondolok) (lehet ez a gond) és nem is érzem magamat húde fa.za csávónak mégsem sikerül senkivel össze jöjjön mert mindenki lekoptat.Erre még tesz rá a család is hogy miért nincs csajom 19évesen.Tegnap beszólt nagybátyám hogy ha nem kéne hú.ozni nem is kellene nekem a szerszám (komolyan így mondta) meg folyton szekálnak.Már eskü azt érzem hogy csődtömegnek születtem miközben a bátyámnak a segét is kinyalják (leginkább apám)
2011. okt. 23. 23:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

nem tudom, lány vagyok, ez nem az én asztalom, de ilyesmiket én csak társkereső oldalakon egyéjszakás kalandokra vágyóktól láttam még:P

gondolom te is 10enéves vagy, akkor csak arról beszélj amit éppen látsz.. pl. te is sokat jársz ide?, hogy érzed magad?

az ilyen kérdésekben benne van, hogy "tetszel..." és nem kell kimondani, mert az úgy olyan.. "meztelen." írd körül vmi humorral, meg akármivel

2011. okt. 24. 00:03
 12/16 A kérdező kommentje:

aha értem!

Hát a meztelent pont nem tudom hogy írjam körül:D

2011. okt. 24. 00:05
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia! XY vagyok. *mosoly, kéznyújtás, szemkontaktus* Téged hogy hívnak?

És ha nem azt sugárzod magadból, hogy "Nekem nő kell. Most!", akkor még jól is jössz kis belőle. Másrészt gondolkozz el, hogy akik eddig elhajtottak 1) milyen szituációban mentél oda 2) mit mondtál 3) passzoltak-e hozzád(mennyire a te súlycsoportod volt)

2011. okt. 24. 00:32
 14/16 anonim ***** válasza:

a meztelenes válaszoló..

én nem úgy értettem h azt írd körül, hanem ha bevallod egyből h tetszik neked, az a meztelen.. mert pőrén felfeded az igazságot, és ez egy icipicit elijeszti a lányokat..

a többségüket.

azokat amelyiküknek érekelniük kellene téged:)

2011. okt. 24. 00:37
 15/16 A kérdező kommentje:

Jah értem!

Elijesztem azzal hogy azt mondom neki hogy tetszel stb

2011. okt. 24. 00:39
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi baj nincs ezzel a szöveggel.

Nem akarok bunko lenni, de van egy olyan érzésem, hogy nem megfelelő lányoknál probálkozol be..probálj meg valami szerény, egyszerű lányt keresni, hátha sikerrel jársz.

2011. okt. 24. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!