Hogy lehet csajnak barátnőket szerezni? Bővebben lent.
24 éves vagyok. Van pár barátnőm a fősuliról, de ők már kinőtték a bulizást, s sokszor nem tudok kivel elmenni még vásárolni sem, mert egyiknek ez a kifogás, a másiknak az.
Engem a férjem nem köt semmiben sem, ő is odamegy kikapcsolódás gyanánt a haverjaival, ahova akar, és én is mehetnék, ha lenne kivel..
Még szeretném kihasználni ezt a pár évet, amig nem jön a baba, mennék még buliba, konditerembe, vagy csak beülnék dumcsizni egy kávézóba. A barátnőimmel nagyon ritkán tudok összehozni bármit is, pedig egyik sincs úgy elkötelezve, mint én, mégis nehezebben szakadnak le a párjukról. Van egy nagyon jó barátnőm, akivel mindezt lehetett, de ő kint él most külföldön..
Kérdésem, hogy honnan szerezhetnék új barátnőket? Az utcán mégsem szólíthatok le egy szimpatikus lányt..
Van egy csaj, aki nagyon szimpi, vele minden reggel egy buszon megyek dolgozni, de most hogy szólítsam le? Még félreértene :S
Nem hiszem, ha beülnék egy kávézóba, a mellettem beszélgető többi csaj foglalkozna velem...annyira jó dumám nincs hogy egyből "befogadjanak".
Buliba meg tényleg gáz lemenni egyedül :/
Őszintén szólva nem krimcsire gondoltam. ;) de még ott is lehetséges.
Vannak természetjáró körök, hétvégén. Műv.ház, tánc, társastánc, néptánc. stb.
Hasonlóan vagyok
Lefoglalom magam melóval :(
Én nemrég költöztem másik városba, így kb. senkit nem ismerek. Mindenhova egyedül megyek, amit még eleinte élveztem is, de már nagyon sz.ar.
22/L
Utolsó vagyok...
Véletlenül pont Nyíregyházáról költöztem el. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!