Szerintetek bunkóság vagy nem, ha nem hívtak meg a buliba?
Szerelmem legjobb lány barátjának lesz szülinapi bulija, és meghívták a barátomat is. Én még sosem találkoztam a lánnyal, se a társasággal.
Szerintem bunkóság, mert tudják, hogy vagyok, hetente 1x találkozok a barátommal (szmbaton), így meg hulla lesz, mivel kötelezték arra, hogy elmenjen(nem lesz vége korán). Viszont engem meg se hívtak...
Másrészről viszont talán megértem, mert nem szeretnének "idegen" embert látni a buliban.
Szerintetek?
16/L
Előző vagyok.
Ha meg nem tudja hogy esetleg szívesen elmennél te is, akkor mondd meg neki egyenesen. magától tényleg nem fogja tudni, ha eddig sehova se mentél vele. Mellesleg nem tudom milyen kapcsolat az, ahol fél éve járok valakivel de nem ismerem a barátait...
Nem akarom nagyon megismerni a barátait, ők már akartak velem találkozni, de azóta nem is hozta szóba a barátom. Nyáron biztos fogunk találkozni úgy együtt, de ők már 20on valahány évesek, dolgoznak, stb stb. Nehéz lenne összeegyeztetni
Én nem vagyok olyan barátkozós típus, nagyon kevés emberrel tudok csak jóban lenni, és szerintem ők nem azok a fajták.. :S
Az én baráti társaságom 24-34-es korosztály. Van egy nagyon jó fiú barátom akinek a barátnője 18 éves. Mikor megtudtuk, hogy van neki a lány, szóltunk neki, hogy jöjjenek el nyugodtan velünk szórakozni, sörözni stb. Kb 2 alkalommal találkoztunk a lánnyal, nagyon aranyos, kedves, de olyan mintha a fiú nem szívesen mutatkozna vele a társaságunkban.
Nem lehet, hogy nálatok is hasonlóak a gondok. Úgy érzem kicsit félsz is tőlük. Lehet meghívtak, de a srác nem szívesen vinne el? Ezek csak feltételezések.
Jaj kicsilány, de érthetetlen vagy te hallod.
DÖNTSD MÁR EL, hogy el szeretnél menni vagy nem. Ha TE nem vagy kíváncsi a barátaira, és eddig se akartad őket megismreni, akkor miért kéred számon hogy nem hívnak meg téged?
Ne haragudj, de elég idétlen liba módjára viselkedsz, vagy csak nem tudod megmondani mit is akarsz.
32/N
ma 11:19
Nekem az a természetes, ha egy PÁR együtt megy bulizni. Milyen kapcsolat már, hogy külön járnak...?
Nekem biztos, hogy szarul esne. Pláne, ha egyébként is keveset találkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!