Bunkóság szólni a buszon a mellettem állónak, hogy ne pattogtassa a rágóját a fülembe?
Türelmes és jámbor ember vagyok, de a rágózás a halálom...
Ha csámcsog, azt mondom jó, de ekkor sme értem, miért nem lehet normálisan rágózni.
De amikor a szokásos heringjárat van, tehát mindenki egymás mellett-felett-alatt, akkor biztos kifogom, hogy mellettem rágózzanak és buborékot fújjanak belőle.
Bunkóság ? Egyébként titeket zavar ?
Hát.. nehéz kérdés. Egyik oldalról megértelek, és én sem szoktam csattogtatni. Másrészt, ha egy idegen beszólna nekem valami hasonlóért, biztosan nekem állna feljebb.
Pedig, ha belegondolok, ez is olyan idegesítő szokás, mint a bámulás, amiért viszont szoktam jelezni, hogy lassan már talán átlép egy határt.
Mire leírtam a véleményem, addigra arra jutottam, hogy jogosan szólsz, viszont ne várj semmi jót..
oppá, ez sok embernek zavaró? :$ bevallom, én szoktam buborékot fújni, de mindig azt gondolom, ez nem gáz, nem csámcsogok - nem zavarok senkit :D szóval ne tegyem? :D
szerintem szólj ha mersz. én nem venném sértésnek, ha nekem szólnának. kellemetlenül is érezném magam ezek után :D
Elég nagy bunkóság, és engem is zavarna.
De inkább ne szólj, ne idegesítsd fel magad még jobban.
Igen, rohadtul zavaró.
Ha együtt utaznánk, és nézéssel ölni lehet, a következő megállót se érnéd meg, ezt így hidd el nekem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!