Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van egy koleganő, eki a...

Van egy koleganő, eki a mellettem lévő asztalnál ül, és rendszeresen egész nap rágózik, de annyira csámcsog, hogy már a falra mászok tőle. Nem akarom megbántani, hogy lehetne finoman figyelmeztetni?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 8. 10:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hallom, rágózol!-ezt mosolyogva mondanám, csak nem sértődne meg!:)
2009. ápr. 8. 10:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi :-)!Sajna nagyon sértődős :-(( De kipróbálom,azt hiszem hamarosan :-))
2009. ápr. 8. 11:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Kezdj el te is hangosan csámcsogni. Talán észbe kap.

Mást nem zavar vagy csak te hallod?

2009. ápr. 8. 12:41
 4/9 A kérdező kommentje:
négyen vunk 1 szobában,aki velem szemben ül az egész nap kommentálja,hogy mit csinál a sz.gépén,a harmadik kolleganő nagyon csöndes(amolyam mindent lenyelek eltűrök tipus)én meg már fuulon hallgatom az mp3-at.....Ez meg még mindig csámcsog!!!
2009. ápr. 8. 12:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

*sóhaj*

Néha annyira komplikáltak tudtok lenni, lányok, nők, hogy hihetetlen...

Most mi olyan nehéz abban, hogy pl. azt mondd neki: "Bocsáss meg, kérlek, de nagyon zavar, hogy ilyen hangosan rágózol. Légyszíves, vedd halkabbra."

Maximálisan udvarias, illedelmes, stb. kérés, tehát nem lehet fogást találni rajta, csak szántszándékkal lehet megsértődni miatta. Ha meg ennyire egy házsártos, orrfelhúzós alak, akkor úgyis teljesen mindegy, hogyan mondod neki, mert ha meg akar sértődni, akkor úgyis meg fog, ha térdre borulva és lehajtott fejjel mondod neki, akkor is.

2009. ápr. 8. 14:17
 6/9 tade ***** válasza:
100%
Ettol en is falra tudok maszni. Mondjuk engem jobban irrital, ha kozben meg buborekokat is fuj melle, es kipukkasztja. Ilyenkor, ha olyasvalakirol van szo, akit mar nagyon ismerek megmondom neki, hogyha megegyszer megprobalja lenyomom a torkan a ragot :D Ezekbol altalaban nem szoktak sertodesek lenni, de ha olyasvalakinek kell megmondani, mint pl. a te kolleganod, akkor azt mondnom: "Ne haragudj, de nem unod meg a ragozast?" Tudom nem eppen illedelmes, de ha mar nagyon ideges vagyok, jpbbra nem futja.
2009. ápr. 8. 15:20
 7/9 A kérdező kommentje:

Én is sóhaj....

Sajnos nem ilyen egyszerű,ehhez ismerni kéne őt(de boldogok lehettek hogy nem ismeritek)

Sajnos ő az a fajta aki a hátán hordja a világ gondját baját,semmi pozitívat nem lát a világban,még ha van akkor sem,ha van.Mióta a mi szobánkban van,megszünt a beszélgetés,mert mindet VÉRESEN komolyan vesz.Egyszer mutattam nekik a telómon egy kabaré részletet,és teljesen belelovalta magát a politikába,meg mindenbe,és amikor mondtam neki,hogy ez csak egy egyszerű hülyeség,azért mitattam,hogy egy jót rötyögjenek,NA? MEGSÉRTŐDÖTT!Akkor fogadtam meg,hogy nincs beszád semmiről,senkiről!Csak nagyon sz*r igy ülni másik 3 emberrel egész nap!De köszi a hozzászólásokat,ami kedvesebb,majd próbálkozom vele,aztán lehet hogy egy másmilyen kérdésből ráismertek ha nem sikerült.

2009. ápr. 8. 20:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, erről beszéltem. Ha ilyen típus, akkor édesmindegy, mit csinálsz vele, mindenképp sértődik.

Esetleg azt meg lehet még próbálni, hogy nem törődtök vele, egymás között tovább vidámkodtok, csevegtek, stb., ahogy kell. Esetleg előzőleg még egyszer világosan megmondjátok neki, hogy ti őmiatta nem fogtok búskomoran ülni egész nap. Nem akarjátok ugyan kirekeszteni, de ha ő nem partner a jó hangulatban, hát akkor ne legyen - csak akkor ne is lepődjön meg, ha kimarad a dolgokból.

Szóval ti éljétek nyugodtan a saját életeteket, ő meg ha beszáll idővel, akkor beszáll, ha meg nem, akkor úgy kell neki.

2009. ápr. 9. 08:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Holnap lesz egy jó napunk,nem jön dolgozni :-))))
2009. ápr. 9. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!