Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek bunkóság vagy...

Szerintetek bunkóság vagy nem, ha nem hívtak meg a buliba?

Figyelt kérdés

Szerelmem legjobb lány barátjának lesz szülinapi bulija, és meghívták a barátomat is. Én még sosem találkoztam a lánnyal, se a társasággal.

Szerintem bunkóság, mert tudják, hogy vagyok, hetente 1x találkozok a barátommal (szmbaton), így meg hulla lesz, mivel kötelezték arra, hogy elmenjen(nem lesz vége korán). Viszont engem meg se hívtak...

Másrészről viszont talán megértem, mert nem szeretnének "idegen" embert látni a buliban.

Szerintetek?

16/L

2011. febr. 20. 11:03
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem az a bunkóság, ha a barátod elmegy nélküled...
2011. febr. 20. 11:09
 2/28 A kérdező kommentje:

Pedig el fog menni...

De szerintem én meg inkább lemondom a szombati találkát, úgyis egész nap hulla lesz, és csak aludni fog nálam is.. Semmi értelme..

2011. febr. 20. 11:11
 3/28 anonim ***** válasza:
hát én is voltam hasonló helyzetben. jó barátom tartotta a házibulit és telefonáltam egyet, h jöhet-e a barátom, mert együtt terveztük tölteni a szilvesztert. egyszer találkoztak egy fesztiválon kb 5 percre. gond nélkül mondta, h hozzam és elnézést kért, h nem gondolt rá, h van aki párral jönne. igaz, mi 20-22 közötti társaság vagyunk, de az elvekben nincs különbség. egy telefont a párod részéről megérne... ha nincs erre mód, akk találkozzatok a hét egy másik napján.
2011. febr. 20. 11:13
 4/28 anonim válasza:
47%
szerintem nem bunkóság. nem mehetsz mindenhova a barátoddal:) ha ismeréd a csajt,vagy pár embert akk azt mondom, bunkóság volt, de így szerintem érthető...
 5/28 anonim ***** válasza:
46%
Miért ne szórakozhata egyedül egy fiú, a saját társaságával. Azért mert van barátnője, még nincsenek összenőve. Ha jól érzi magát nélküle? A régi baráti társaság pedig nem óhajt új tagokat felvenni, gondolom, ezért nem hívtak meg. Megkérdezheted a barátodat, hogy más nem ismert partner elmegy-e?
 6/28 A kérdező kommentje:

Nem is szoktunk mindenhova együtt menni, más napon nem tudunk találkozni.

Nem járunk együtt bulizni (bár külön sem, egyikünk se bulizós fajta)

2011. febr. 20. 11:16
 7/28 A kérdező kommentje:

Ha más nap lenne ez a buli, akkor nem is nagyon érdekelne, hagy menjen, legalább szórakozik, de így egész nap hulla lesz, és kb csak aludni fog, tudom milyen ilyenkor.. Beszélgetni se lehet vele, csak fekszünk az ágyban, és punnyadunk.. Ráadásul még én is elálmosodok, este nem tudok aludni, vasárnap fáradt leszek, pedig tanulnom kéne...

Volt már párszor ilyen..

2011. febr. 20. 11:17
 8/28 anonim ***** válasza:
29%

Elsőnek: nem értem, miért lenne az bunkóság, ha egyedül elmegy a srác a buliba. Attól, hogy járnak, neki is lehet saját magánélete.

Kérdezőnek: én se hívnék meg olyan embert a bulimba, akit nem ismerek. Meg se fordulna a fejemben azt mondani neki, hogy ne menjen, hiszen egy jó barátjáról van szó. Túl fogjátok élni, ha most az egyszer kivételesen nem találkoztok szombaton. Azt viszont nem értem, mi az, hogy "kötelezték"? Megparancsolták, hogy menjen el, vagy mi? Ez nem úgy működik, hogy meghavnak, és ha van kedved, elmész, ha meg nincs, akkor otthon maradsz?

2011. febr. 20. 11:19
 9/28 A kérdező kommentje:

Csak tudod elég sz@r, hogy heti 1x tudunk találkozni, ez is baromi kevés nekem, de így most nem is fogunk. :S

Megmondták neki, hogy muszáj elmennie..

2011. febr. 20. 11:21
 10/28 anonim ***** válasza:
36%

Az szerintem nem bunkóság, hogy elmegy a saját társaságával szórakozni, sőt, szerintem így egészséges, hogy nem vagytok összenőve, bár ez azért rólatok amúgy sem mondható el, ti tényleg nagyon keveset találkoztok.

Bár én azt gondolom, hogy ha tudják, hogy van barátnője, akkor illett volna téged is meghívni, ha olyan jellegű a dolog, de lehet, hogy ez egy ilyen meghittebb, szűk baráti körnek tartott buli, akkor viszont normális, hogy te nem leszel ott, hiszen nem ismersz senkit.

2011. febr. 20. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!