Szerintetek bunkóság vagy nem, ha nem hívtak meg a
buliba?
Figyelt kérdés
Szerelmem legjobb lány barátjának lesz szülinapi bulija, és meghívták a barátomat is. Én még sosem találkoztam a lánnyal, se a társasággal.
Szerintem bunkóság, mert tudják, hogy vagyok, hetente 1x találkozok a barátommal (szmbaton), így meg hulla lesz, mivel kötelezték arra, hogy elmenjen(nem lesz vége korán). Viszont engem meg se hívtak...
Másrészről viszont talán megértem, mert nem szeretnének "idegen" embert látni a buliban.
Menjen el hetente akár minden nap, csak ne pénteken.. Vagy akkor jönne át inkább vasárnap, de jaj szegénynek akkor húdesokat kell tanulnia... Mérges vagyok.. :(
2011. febr. 20. 11:24
12/28 anonim válasza:
ha nem ismernek, nem bunkóság, hogy nem hívtak meg.
biztosan nem egy buli keretében szeretnének először találkozni veled, ez érthető.
vagy nem tekintenek a fiú komoly barátnőjének, az is lehet. még ha ti ketten úgy is érzitek, hogy az, a külvilág nem úgy tekint egy olyan kapcsolatra, amelyben csak hetente 1x találkoznak a felek.
2011. febr. 20. 11:24
13/28 A kérdező kommentje:
Fél éve együtt vagyunk, tudják, hogy mennyire szeretjük egymást..
De nincs időnk többször találkozni. Van, hogy péntek-szombat együtt vagyunk, de hát ez a buli miatt most nem is lenne lehetséges.. :/
A csaj kapcsolatáról ne is beszéljünk.. Ha a miénk nem az, akkor az övék pff...
2011. febr. 20. 11:26
14/28 anonim válasza:
Gondolj abba bele, hogy jobb lenne ott ülnöd, és a falat lesned, miközben a párod közben felkéri a szülinapos lányt táncolni?
Ugye, hogy nem? :)
Nem muszáj mindenhova együtt mennetek. Bár tény, hogy a lány is felajánlhatta volna neked, hogy menj el...
2011. febr. 20. 11:30
15/28 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy elmentem volna, nekem a szándék lett volna a fontosabb. Az, hogy gondolnak rám, hogy én is elmehetnénk. Nem az a lényeg ebben, hogy nem mehetek el oda, hanem az, hogy nem hívtak..
2011. febr. 20. 11:33
16/28 anonim válasza:
Nem tudom a tiniknél ez hogy szokás, de felnőtteknél a legjobb barátom partnerét is elhívom, ha tudom hogy van neki, még akkor is ha még soha életemben nem láttam. Aztán ők eldöntik hogy jönnek-e vagy csak a barátom jön. ez már az ő dolguk. Ha meg a pasid jó barátnője elfelejtett téged is meghívni, akkor a pasidnak kéne szóba hozni, hogy a barátnőmet is hoznám... Ez így illik, ha egy pár vagytok. Ha csak a szeretője vagy, akkor természetesen nem kell meghívatnia téged is. Ettől függetlenül sokszor mehet a haverjaival egyedül persze, de azt hiszem egy szülinapi buli eseményszámba megy, nem csak egy kocsmázás a haverokkal. Ha neki eszébe sem jut meghívatni téged is, akkor ott a pasid nem vesz téged olyan komolyan mint ahogy azt te szeretnéd.
2011. febr. 20. 11:34
17/28 A kérdező kommentje:
Komolyan vesz, a tenyerén hordoz, mindent megkapok tőle. Csak szerintem ebben a dologban is figyelmetlen és a nyakamat rá, hogy eszébe se jutott, hogy esetleg én is mehetnék.
2011. febr. 20. 11:36
18/28 anonim válasza:
Én nem mennék el buliba a párom nélkül, én nem hívnék meg senkit úgy, hogy te jöhetsz, de az "oldalkocsi" nélkül.
2011. febr. 20. 11:36
19/28 anonim válasza:
Ja és ez az idegen embert nem látunk szívesen elég rossz duma, már ne is haragudjon senki. És mi az hogy idegen. Az egyik barát párja, ha jól értem, akkor ő már egyáltalán nem idegen. De még ha egy ismerősöm lenne külföldről, akkor is meghívatnám, mert akkor nekem kell őt szórakoztatnom, és ha bulizni megyek, viszem magammal. Miért banktitkokról lesz a megbeszélés? vagy netán arról hogy mit rámoljanak ki legközelebb? :)
2011. febr. 20. 11:37
20/28 A kérdező kommentje:
Köszi amúgy a válaszokat.
Most dolgom van, de majd elolvasom a többiekét is.. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!