Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak engem zavar az emberek...

Csak engem zavar az emberek idiotizmusa?

Figyelt kérdés
Valamiért azt kezdem észrevenni, hogy egyre több körülöttem az olyan ember, akiket nem lehet meggyőzni alapvető tények ismertetésével. Megszaporodtak a dilettánsok... A környezetem meg engem tekint bunkónak, mert a 3. részletes türelmes elmagyarázás után elveszem az önuralmam és felemelem a hangom
2011. febr. 17. 18:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Egyszerűen mondd, hogy nincs időd magyarázni.
2011. febr. 17. 22:42
 12/19 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el utoljára, és írd fel nekik egy papírra mit kell tennünk, vagy melyik gombot ne nyomják meg, aztán ragaszd ki valahová, ha ezután elszúrnak valamit, akkor mond meg, hogy te felírtad, ha nem tudnak olvasni, az már az ő bajuk.

Velem is volt ilyen ügyintézésnél, 3hét alatt végre sikerült lemondanom egy biztosítást, de úgy hogy egyik helyről a másikba küldtek, aztán vissza stb.

meg a közös képviselőnél, mondom mit fognak használni az út felszórásához, mivel a sózást büntetik, erre a nő, van útszóró só keverékük, de mondom abban nincs só? Semmilyen fogalmuk nem volt semmiről, és még ezért fizetést kapnak. Ha nagyon felhúzom magam rajtuk, akkor le szoktam osztani az ilyen embereket.

2011. febr. 18. 00:40
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem a sztoridból valahogy te jössz ki rosszabbul: hiába bosszantóak az ismerőseid, végül te vagy aki ordibál...olyan idegbeteges ;-)
2011. febr. 22. 12:33
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletesen együtt érzek veled, kedves kérdező. Ideig-óráig rettentő segítőkész tudok lenni, de mikor huszadszorra sem mutat a delikvens semmi jelet arra, hogy felfogja amit pofázok- na, olyankor megy fel bennem a pumpa. Semmi sem tud annyira kihozni a sodromból, mint az ostobaság.
2011. febr. 22. 16:44
 15/19 anonim ***** válasza:
Tégy le arról, hogy bárkit is bármiről meggyőzzél. Csak egy rakás haragost szerzel így magadnak. Műveld magad, abban az irányban, amit te választasz, és majd találsz olyan embereket, akiket nem kell megygőzni, mert ugyanazt godnolják, amit te. KivéteL ha valaki kérdez. A kérdésre válaszolhatsz. De akkor sem biztos, hogy elfogadja, és akkor is úgy kell venni, hogy nem baj.
2011. febr. 22. 18:28
 16/19 A kérdező kommentje:
Kezdek megnyugodni, hogy nem csak engem akasztanak ki az ilyen szituációk, és kezelem őket néha rosszul..
2011. febr. 22. 18:35
 17/19 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 18:28

Akkor dühítő, ha célirányosan megkérnek hogy segítsek, és folyamatosan öngólt rúgok, mert a felfogás halvány szikrája se csillan meg. Nem osztogatok tanácsokat kéretlenül.

2011. febr. 22. 18:39
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem filozófiáról , hittudományról , politikáról, gazdasági kérdésekről próbálom meggyőzni a körülöttem lévő embereket, hanem a "NE NYOMD MEG AZT A GOMBOT!" féle helyzetektől.
2011. febr. 22. 18:42
 19/19 anonim válasza:
Ne izgulj mások szemében bizonyos szempontból te is idióta vagy:)
2013. nov. 1. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!