Csak engem zavar az emberek idiotizmusa?
Szerintem menj el utoljára, és írd fel nekik egy papírra mit kell tennünk, vagy melyik gombot ne nyomják meg, aztán ragaszd ki valahová, ha ezután elszúrnak valamit, akkor mond meg, hogy te felírtad, ha nem tudnak olvasni, az már az ő bajuk.
Velem is volt ilyen ügyintézésnél, 3hét alatt végre sikerült lemondanom egy biztosítást, de úgy hogy egyik helyről a másikba küldtek, aztán vissza stb.
meg a közös képviselőnél, mondom mit fognak használni az út felszórásához, mivel a sózást büntetik, erre a nő, van útszóró só keverékük, de mondom abban nincs só? Semmilyen fogalmuk nem volt semmiről, és még ezért fizetést kapnak. Ha nagyon felhúzom magam rajtuk, akkor le szoktam osztani az ilyen embereket.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:28
Akkor dühítő, ha célirányosan megkérnek hogy segítsek, és folyamatosan öngólt rúgok, mert a felfogás halvány szikrája se csillan meg. Nem osztogatok tanácsokat kéretlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!