Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A mozgólépcsőn "alám nyúltak"....

A mozgólépcsőn "alám nyúltak". Fordult már ilyen elő valakivel?

Figyelt kérdés

Vagy a BKV-n?

22L

2011. febr. 12. 00:41
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
96%

XDXDXDXDXDXD

áááá ez nagyooon durvaaaaa xDDDD

kemény lehetett :D

kérdező:

az szar ügy,ha lefogdostak!!!

mondjuk én tuti nem hagytam volna ennyiben :D hamar jár a szám, a kezem de még a lábam is :D:D

ebben az esetben nyugodtan üssél rúgjál neked lesz igazad;)

2011. febr. 12. 20:37
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a 4-esen fogta meg egy csávó a mellemet. Konkrétan felszálltam egy vilire, ami tömve volt, mert időben kellett hazaérnem, ezért nem vártam meg újat és nem tudtam már kapaszkodni. Egy 40-es f.aszi beállt elém, arccal szemben és belemarkolt a mellembe, aztán vigyorgott. És mivel pont rá 2 másodpercre állt meg a vili, nem mondtam semmit, hanem erős hányingerrel leszálltam. Ja, mellesleg meleg őszi nap volt, egy póló volt rajtam.

17L

2011. febr. 19. 14:48
 33/35 anonim válasza:
Hát ezért jó ha férfi vagy! Akkor mész haza este amikor akarsz egyedül a sötét utcákban akár négykézlábon is ez az igazi szabadság :D
2012. márc. 18. 01:28
 34/35 anonim ***** válasza:

ma 01:28

Manapság férfi létedre ne menjél négykézláb hazafelé,mert sosem tudhatod,hogy ki áll mögötted..Annyi meleg faszi van,akár össze is hozhat a sors egy ilyennel..

2012. márc. 18. 12:07
 35/35 anonim ***** válasza:

Pffff hááhhhh Írjatok még ilyeneket, király ez a topik. :D

Amúgy velem is volt ilyen, fiú vagyok és gimiben egy lány osztálytársam megmarkolta a seggem. :D

2012. jún. 18. 01:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!