A mozgólépcsőn "alám nyúltak". Fordult már ilyen elő valakivel?
Vagy a BKV-n?
22L
XDXDXDXDXDXD
áááá ez nagyooon durvaaaaa xDDDD
kemény lehetett :D
kérdező:
az szar ügy,ha lefogdostak!!!
mondjuk én tuti nem hagytam volna ennyiben :D hamar jár a szám, a kezem de még a lábam is :D:D
ebben az esetben nyugodtan üssél rúgjál neked lesz igazad;)
Nekem a 4-esen fogta meg egy csávó a mellemet. Konkrétan felszálltam egy vilire, ami tömve volt, mert időben kellett hazaérnem, ezért nem vártam meg újat és nem tudtam már kapaszkodni. Egy 40-es f.aszi beállt elém, arccal szemben és belemarkolt a mellembe, aztán vigyorgott. És mivel pont rá 2 másodpercre állt meg a vili, nem mondtam semmit, hanem erős hányingerrel leszálltam. Ja, mellesleg meleg őszi nap volt, egy póló volt rajtam.
17L
ma 01:28
Manapság férfi létedre ne menjél négykézláb hazafelé,mert sosem tudhatod,hogy ki áll mögötted..Annyi meleg faszi van,akár össze is hozhat a sors egy ilyennel..
Pffff hááhhhh Írjatok még ilyeneket, király ez a topik. :D
Amúgy velem is volt ilyen, fiú vagyok és gimiben egy lány osztálytársam megmarkolta a seggem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!