Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A mozgólépcsőn "alám nyúltak"....

A mozgólépcsőn "alám nyúltak". Fordult már ilyen elő valakivel?

Figyelt kérdés

Vagy a BKV-n?

22L

2011. febr. 12. 00:41
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
39%
Mármint "oda" nyúltak? Nyilván igen, csak azért megkérdem. Milyen ruha volt rajtad? tán csak nem egy rövidke szoknya?
2011. febr. 12. 00:42
 2/35 anonim ***** válasza:
84%
Hát ez elég mocskos dolog volt attól az illetőtől. Száradjon le a pofája és a f*sza is.
2011. febr. 12. 00:51
 3/35 anonim ***** válasza:
93%

Másodikat moderálásra küldtem, remélem, valami perverz le fogja taperolni a buszon,és akkor majd nem fog ilyen jót heherészni mások zavaró vagy akár traumatikus tapasztalatain.

Sajnos sok nővel esik meg ilyesmi, de a közbeszéd igyekszik elbagatellizálni a problémát,egyesek szerint még örülnünk is kéne.

Ez a férfi felsőbbrendűség-képzetből ered (akinek nem inge...) - azt képzelik, hogy a nők az utcán nekik vannak ott, hogy bámulhassák, hangosan minősíthessék őket, beszólhassanak, letaperolhassák, megerőszakolhassák őket. Az arab országokban ez még durvább, de a probléma itt is létezik.

Egyszer indítottunk egy blogot a témában, bár még nem értünk rá sokat foglalkozni vele.

[link]

2011. febr. 12. 00:51
 4/35 Korzika : válasza:
91%

első,

te akkor szoktad fogdosni az embereket, ha miniszoknya van rajtuk?

2011. febr. 12. 00:53
 5/35 anonim ***** válasza:
21%

na igen, nem kell kihívóan öltözni, és akkor nem teszed ki magad ilyennek.

persze, sajnálom, h ez történt, de legalább tanulsz belőle.

ilyenkor jó hangosan rá kell szólni az illetőre, h takarodjon a csába, és vegye le rólam a mocskos kezét. neki lesz ciki...

2011. febr. 12. 00:55
 6/35 anonim ***** válasza:
40%

"te akkor szoktad fogdosni az embereket, ha miniszoknya van rajtuk?"

Én semmikor sem, max a páromat, de ő nem hord szoknyát, mivel férfi én pedig nő vagyok. Csak abból indulok ki, az alá nyúlás szoknyánál kivitelezhetőbb, és a miniszoknya eleve azt sugallja (persze nem azt is jelenti, csak sugallja), hogy könnyűvérű az illető és az ilyenekkel pedig szemtelenek a férfiak egy bizonyos csoportja.

2011. febr. 12. 00:57
 7/35 anonim ***** válasza:
85%

Persze -ne a férfiak fogják vissza magukat,hanem a nők járjanak zsákban, mi?

Csak hogy tudjátok, nem kihívóan öltözködő nőket is ugyanúgy zaklatnak.

NEM AZ ÁLDOZAT A HIBÁS, HANEM AZ ELKÖVETŐ.

2011. febr. 12. 00:57
 8/35 anonim ***** válasza:
36%
Senki nem mondta, hogy a kérdező a rossz. De érdekes, velem még nem szemtelenkedtek férfiak, pedig nem vagyok se öreg, se ronda. Csak mondjuk normálisan öltözöm fel és nem keltem egy tapizható ribanc látszatát.
2011. febr. 12. 01:01
 9/35 anonim ***** válasza:
98%

Fogd már fel, hogy a zaklatás nem ezen múlik!... (remélem,nem kell erről személyesen megbizonyosodnod, de próbáld megérteni)

Bár az áldozathibáztatás egyvalamire biztos jó: a nők így elhitethetik magukkal, hogy biztos az a nő volt r..ncos kinézetű, de ők az erény és visszafogottság mintaképei, így velük ez nem történhet meg. Sajnos bárkivel megtörténhet.

2011. febr. 12. 01:03
 10/35 Korzika : válasza:
100%

"na igen, nem kell kihívóan öltözni, és akkor nem teszed ki magad ilyennek.

"

engem akkor fogdostak, mikor hosszú farmernadrágban és dzsekiben voltam.

nem sok köze van az öltözködéshez.

2011. febr. 12. 01:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!