A mozgólépcsőn "alám nyúltak". Fordult már ilyen elő valakivel?
Vagy a BKV-n?
22L
Engem egyszer a villamoson próbált taperolni egy vén kujon, pedig egyáltalán nem voltam kihívóan öltözve, hosszú nadrág + pulóver. Reflexből löktem rajta egy nagyot és elkezdtem vele ordibálni. Ő is meglepődhetett, mert csak hebegett, de pont akkor állt meg a villamos, úgyhogy lesunnyogott róla.
22L
A kabátba verést nem semmi.Mi a barátnőmmel a munkából jöttünk haza(nadrág,pulóver,kiskabát) a busz hátulján álltunk és beszélgettünk ,amikor egy pasas oda állt mellénk,és csak ennyit mondott.
"hölgyeim,ha kiszívják a p@cs-ömet,megmentik az életem" Majd szétnyitotta a kabátját és a far-ka kint lengedezett..Nem tudom melyikünknek volt kínosabb a következő jelenet.Nekünk amikor elkezdtük anyázni,és a táskánkkal püfölni.(ráadásul a barátnőm fagyasztott árut cipelt a táskájában) vagy a pasasnak aki meglepődött és elesett a buszon...A cége az lett,hogy a busz vezető megállította a buszt ahonnan senki nem szállhatott fel és le amíg a rendőrök nem érkeztek meg..A pasas addig kapott a fagyasztott csirkével..
Na, aki az öltözködést hibáztatja...
Én egy kövér leányzó volnék és normálisan öltözöm (nem rakom ki a mellem, seggem, semmim), nyáron mégis volt olyan hapsi, aki nem túl kulturáltan beszólt, hogy miket tenne velem, és volt olyan is, hogy "véletlen" megmarkolták a seggem...
Persze, van olyan, aki a ruha miatt van elkapva, de nem csak őket szokták...
21/L
"Túl sok a retek! Valahol mindenki beteg!" XD
Amúgy részvétem. Nekem is volt már enyhén zaklatós szitum, nem egy, nem kettő, pedig nem célom, hogy pasiknak tessek, sőt... Vissza kell vágni, amikor csak lehet. Ezen kívül nem nagy cucc. 24/N
Ez a válasz 18%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:57
Sajnos nagyon sok beteg, undorito ferfi jarkal a utcan. Lehet egy iskola igazgato, rendor, vagy eppen a Te kedves ferjed. Nincs a homlokukra irva, hogy mivel elvezik ki magukat. Ezek a disznok nem csak noket, hanem sok gyereket is letapiznak. Kar Magyarorszag nincs meg elore fejlodve, hogy ezt rogton a legkozelebb BKV munkasnak be lehessen jelenteni, hogy buntetendo legyen. Kulfoldon nagyon meghurcoljak az ilyen betegeket. Ha gyereket, ha not, ha ferfit tapogat. Mindenkinek joga van molesztalas nelkul kozlekedni. Na persze ilyen beszolas, ilyen velemennyel mint Te, nem fogunk fejlodni. Talan majd akkor ha gyerekedet is letapizzak, es meg meri mondani neked, akkor rajosz, hogy milyen ferde a nezeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!