Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A mozgólépcsőn "alám nyúltak"....

A mozgólépcsőn "alám nyúltak". Fordult már ilyen elő valakivel?

Figyelt kérdés

Vagy a BKV-n?

22L

2011. febr. 12. 00:41
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
14%
Miért,mi bajod lett belőle?
2011. febr. 12. 05:11
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Na, akkor most kapaszkodjatok meg... én pasi vagyok és engem is zaklatni akart már az utcán egy másik pasi!

Megyek az utcán és egyszercsak azt érzem, hogy valaki megmarkolja a sejhajom. Hátrafordulok és legnagyobb bánatomra egy f@szi néz velem farkasszemet! Betörtem az orrát és elszaladt! :D

2011. febr. 12. 06:29
 23/35 anonim ***** válasza:
12%
Sajnálom hogy ez történt veled bár én férfi vagyok ettől fügetlenül valamilyen szinten a te hibád is lehet. Ha kirívóan miniszoknyában nagy dekoltázsban voltál. Én ugyan vissza tudom fogni magam de akinek sajnos nincs ekora önuralmuk teljesen megértem őket is. Öltözz fel normálisan vagy legyél csúnyább mást nem tehetsz hogy elkerüld ezeket.
2011. febr. 12. 08:43
 24/35 anonim ***** válasza:
89%
Ezekneka disznoknak nem hogy nincs "onuralmok", hanem egy mocskos, beteg allatok. Ugyanez lenne a velemenyed, ha gyerekedet, felesegedet, baratnodet, edesanyad tapogatnak? Azt hiszem velemenyed megvaltozna.
2011. febr. 12. 09:06
 25/35 anonim ***** válasza:
41%
Hát néhány kis tini ahogy öltözik mostanában ott helyben szurná őket az ember
2011. febr. 12. 09:19
 26/35 anonim ***** válasza:
87%

Zsebben a spré, a tűsarkú cipő hasznos dolog volt.

A csúszómászókkal csak így lehet bánni.

Akit pedig Kispesten megrúgtam kényes helyen, annak a nemiségre több gondja nem volt.(Tudom, mert a mentősöktől megkérdeztem, így sikerült.)

2011. febr. 12. 09:47
 27/35 anonim ***** válasza:
96%

Amíg meg nem történt velem is, addig én is azt hittem, hogy ááá, ez biztos csak kihívóan öltözködő és igazán szép lányokkal fordulhat elő. Sőt sokáig el sem hittem, hogy ilyenek megtörténnek!

Aztán csak néztem, amikor megtörtént. Nem, nem néztem, hanem iszonyú mérges voltam, el se tudom mondani mennyire, pfúj még most is dühít.

1 megállót utaztam a tömött 4-6-os villamossal, utolsónak szálltam fel, az ajtó felé fordultam, aztán még felszállt egy hapsi (szemben állva velem) így feljebb másztam a normál szintre és bámultam kifele. Nem vagyok egy szépség. Térdig érő kabátom éppen ki volt gombolva és egy elég slampos nadrág volt rajtam. Gusztustalan, de leírom:

Éppen "megvolt", és éppen nem tampont, hanem betétet használtam. Fura érzés volt a villamoson, azt hittem elázok. Fenéket. A hapsi nyúlkált az ujjával! Csak először finoman, óvatosan és a betét vastagsága miatt nem éreztem meg elsőre. Aztán mikor fékezett a villamos, már igen... Fú meg tudtam volna ölni dühömben. De alig 20 évesen, hogy ilyesmire egyáltalán nem számítottam, csak arra volt erőm, hogy leszállás után könyökkel jól hátba vágtam, aztán elfutottam.

Másik eset, amikor valami beteges srác a villamoson hátulról váratlanul szorosan magához ölelt. Na azt úgy odébb löktem, hogy az emberek csak ámultak. Aztán szégyenében leszállt és elrohant.

Most már azt hiszem meg tudom előzni ezeket az eseteket úgy, hogy figyelem a körülöttem állókat, főleg a kezüket...

Meg inkább biciklizek, így elkerülöm a tömeget. Bár állítólag az sem tuti. Egy ismerősöm mesélte, hogy egy bringáslánynak is fogták már meg a fenekét..., egy autós. Ez azon kívül, hogy felháborító, még balesetveszélyes is...

Na szóval betegelméjű hapsi nagyon sok van...

2011. febr. 12. 10:12
 28/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi és további válaszokat.

A ruházatom normál farmernadrág és dzseki volt!

(Nem pedig MINISZOKNYA!!)

2011. febr. 12. 13:47
 29/35 anonim ***** válasza:
97%

Én nőként "fogdostam" megy pasast.Elmesélem..

A buszon utaztam a barátommal akivel beszélgettünk,majd elkezdtem az ablakon bámulni kifelé,és nem figyeltem hogy mi folyik mellettem.Ugyanis a barátom leült amit én nem vettem észre és egy idősebb ember állt a helyére.Én meg továbbra is kifelé bámulva elkezdtem a pasas kezét simogatni..A barátom észre vette,de csak vigyorgott.A pasas is..Én meg tovább simogattam a kezet,majd hirtelen megfordulva a pasashoz hajoltam,hogy "este szex?" Persze előbb járt el a szám mint kellett volna..A barátom szakadt a röhögéstől,apasas nemkülönben..De volt humora a pasasnak..mert odaszólt,hogy nyugodtan lehet este valami,csak előbb megkérdezi az asszonyt..Olyan vörös lettem mint a paprika..NA azóta én is figyelem a körülöttem lévő eseményeket,és nem bambulok el soha többé..

22/L

2011. febr. 12. 19:46
 30/35 anonim ***** válasza:
81%

bocsi rosszul írtam

Én nőként "fogdostam" meg egy pasast..

2011. febr. 12. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!