Drgdf kérdése:
Valaki húzatta vagy húzta már ki a fogát érzéstelenítés nélkül?
Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 23:31
11/11 anonim válasza:
Nekem kb 10-15 éve nagyon begyulladt egy őrlőfogam, úgyhogy elmentem a fogorvoshoz vele. Természetesen húzásra ítélte a doki, beadott 2 vagy 3 adag érzéstelenítőt, de mivel baromira be volt gyulladva az egész fog környéke, semmit sem használt. Nem gond, gondolta magában, biztos csak nyafogós gyerek vagyok, így hát nekiállt a fogóval, de annyira rossz volt a fog, hogy eltört a fogó nyomása alatt. Semmi gond, elővette a vésőt és a kalapácsot, és elkezdte széttörni a fogat. Számoltam magamban hogy hány darabban veszi ki, 7-ig jutottam, és mindegyik "kiemelés" olyan érzés volt mintha az volna az utolsó darab, nagyon megkönnyebbültem. Azt hiszem azóta sem fájt olyan mértékben semmi, bár már nemigen emlékszem rá. Arra viszont ige, hogy egy hang nélkül tűrtem a procedúrát, hiszen én tehettem róla hogy ilyen lett az a fog. Ezt azért ma már nem így gondolom, de mindenesetre kibírtam, bár iszonyatosan fájdalmas volt. Ja és persze a könnyeim patakokban folytak a végére, pedig nem sírtam. Miután közölte hogy kész, megköszöntem és hazamentem:) Ezek után nehezen szántam rá magam hogy fogorvost látogassak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!