Győrben milyen érzéstelenítés közül lehet választani? Mikor kaphatok EDÁ-t?
Figyelt kérdés
Nincs fogadott orvosom.ha EDA-t szeretnék előre kell szólni vagy menet közben is jó? meséljetek milyen itt a Petzben szülni?Érvek-ellen érvek?2011. júl. 29. 20:38
1/3 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen kérdezz rá az Sztk-ban, mert az eda- hoz külön orvos kell és ne adhatja mindenki. Nekem jó élmény volt a szülés, attól függetlenül, hogy császár lett a vége. Mindenki kedves volt és pillanatok alatt reagáltak a történésekre függetlenül attól, hogy péntek délután volt. Mikor az oxitocin infúzió miatt belekakilt a kislányom a magzatvízbe és rossz volt a szívhang, nem várakoztak sokat. A szülésznők az osztályon nagyon aranyosak, de sajna a csecsemősök nem éppen a legkedvesebbek. Fürdő nem gáz.
2/3 anonim válasza:
győrben nincs EDA! hüvelyi szülésnél nem kérhetsz,ha akarsz ha nem.
CSászárnál ugraszatank egy anesztest aki spinális érzéstelenítésben részesít!
amúgy nincs semmi fájdalomcsillapítás (nekem nem volt-nem is kértem) de van gáz azt használhatod...meg adnak vénásan valamit,ennyi...
nekem a szülésem nagyon jó volt (mondhatni tök természetes- mivel nem kaptam-kértem semmit) és gyors,jó élmény, 2.at fogom szülni ott 2 héten belül :) csak a gyerekágy ne lenne olyan amilyen :(
3/3 A kérdező kommentje:
Nem rég voltam ott és nekem valahogy a szülőszoba sem volt valami túl barátságos....nah meg utána az osztály...főleg a fürdő wc....katasztrófa:( remélem amikor majd szülök azért jobb lesz:)bár ugysem
2011. aug. 2. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!