Epidurális érzéstelenítés az Uzsokiban? (többi lent)
Figyelt kérdés
Tegnap találkoztam először a választott szülésznőmmel, és rákérdeztem a dologra, hogy hogyan is működik.Erre az volt a válasz, hogyha bent van az aneszteziológus akkor jön és megcsinálja, ha muszáj.Kérdeztem az anyagi vonzatát, nehogy meglepetésként érjen és 20 25 ezret mondtak rá.Kíváncsi lennek arra, hogy ezt lehet e vagy akik ott szültek nem rég azoknak mi a tapasztalata evvel kapcsolatban.Vagy csak Én akadtam ki ezen?32hkm2011. júl. 31. 07:50
1/1 anonim válasza:
A pénz része egy dolog, de aneszteziológusból hiány van, így nagy mázli, ha akkor szülsz, amikor ráérnek. Nagyon le vannak terhelve, és a műtéteknél nagyobb szükség van a munkájukra. Bár tudom ez nem vigasztal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!