Fáj az epidurális érzéstelenítés?
Figyelt kérdés
2009. jan. 10. 16:02
1/7 anonim válasza:
Abszolút nem fájt, a legcsodálatosabb dolog fájdalom nélkül, zenére szülni. A szülésznőm fogta a kezem, mélyen a szemébe néztem, és csak rá koncentráltam. Mire meg kérdeztem, hogy fájni fog-e, már túl is voltam rajta. Szülés után tudtam pisilni, és a saját lábamon mentem a megfigyelőbe.
2/7 anonim válasza:
Az érzéstelenítő beadása nem épp e legkellemesebb élmény, de ki lehet bírni!
3/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem fáj, és megváltás utána, hogy elmúlik az addig érzett fájdalom is. Engem császároztak, nah, az érzéstelenítő elmúltával aztán nem volt hű de jó az életem:D
4/7 anonim válasza:
Én is császárral szültem,én spinálist kaptam, csak kellemetlen volt.Viszont az utána jelentkező remegés és hányinger baromi rossz volt.
5/7 anonim válasza:
Először EDA-t kaptam én is, ami nem volt kellemes, de kibírható. A legrosszabb az ágy szélén való görnyedés volt, amikor éppen egy fájás közepén voltam. Inkább attól rettegtem egyébként, h nehogy megmozduljak ijedtemben v ilyesmi. :)
Utána kapnom kellett még érzéstelenítést, mert megcsászároztak, és uabba a csőbe vezették bele (ami a hátamból állt ki az EDA miatt).
Viszont csatlakozom az előttem szólóhoz, a császár utáni időszak maga volt a pokol!!! (főleg az első 7)
6/7 anonim válasza:
Spinalist kaptam én is (csaszar) semmi extra kicsit kellemetlen, de vigasztaljon az, hogy pár perc és meghallod a babád hangját :), annyira szép emlék nekem, még 100szor átélném újra és újra...
7/7 anonim válasza:
nekem egyáltalán nem fájt amikor beadták és utána sem volt semmi fájdalmam. ne izgulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!