Valaki húzatta vagy húzta már ki a fogát érzéstelenítés nélkül?
Húzatni biztos nem,ilyet a legszadistább barbárabb fogász (mint az enyém például:D) sem csinál. Főleg ha rágófog,szerintem el is ájulnál a fájdalomtól.
mozgó Tejfogaimat gyerekkoromban itthon a damilos-kilincses módszerrel,mindenféle érzéstelenités nélkül húztam.
Egy maradandó fog,főleg ha egészséges is (pl fogszabályozás miatt húzzák) nem adja ám olyan könnyen magát a fogorvosnak sem. Összefosnád magad ,az a minimum:D
Általános iskolás koromban húzták több fogamat is. Egész kiskoromban az első két "kapafogamat" érzéstelenítést nélkül. Nem volt kellemes.
Aztán kicsit később volt egy rágófogam, nem is tudom mi volt a baja (lyukas volt, vagy rosszul volt betömve). Emlékszem rá, hogy mindig begyulladt az ínyem. A fogorvosnál 3 injekciót is kaptam, és még így is fájt. El lehet képzelni, hogy nézhettem ki hazafelé a biciklin. Tele volt tömve a szám azzal a "szivaccsal" (már nem emlékszem a nevére), zsibbadt arc és rengeteg nyál. :)
Terhesseg alatt kaptam egy injekciot,ami meg az erosebb fajtabol is keves lett volna. Gyulladt innyel huzta ki,mert muszaj volt,hat...vegig ereztem, kb 2 perces fajdalom,de nem elviselhetetlen. Pl nekem a gyokerkezeles rosszabb volt.
Akkor meg a konnyem is kicsordult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!