Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az emberek manapság miért nem...

Az emberek manapság miért nem olyan segítőkészek?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy csak én vagyok e ezzel így,de én általában segíttek ha tudok embereknek.Pl ha tudok munkát és ismerem a főnököt akkor beajánlom az illetőt.Nekem most nincs munkám és szóltam egy csomó ismerősnek hogy ha tud valamit szóljon legyen szíves az érdekemben.Volt pár olyan eset mostanában velem,hogy elég jól ismertem az illetőt és ahol ő dolgozott kerestek embert.Nem ám szól volna az érdekemben,hogy itt van ez a barom ismerem.Jelentkeztem így is,de nem vettek fel.Mondom miért nem tudtál szólni hogy ismerjük egymást?Azt mondta hogy azért mert nem akarta hogy leégessem!!Mondom mivan?????6 évig dolgoztam egy helyen ahol megvoltak velem elégedve,volt más munkahelyem is és ott is megvoltak elégedve.Volt egy másik sztori,bár ott elintézte nekem az illető,de ott is ugyanezt a dumát kaptam,hogy nehogy szégyent hozzak,meg ilyen dumák.Pedig tisztességes ember vagyok és a munkámat is tisztességgel láttam el,mindig is.

Én ha szólok valakinek,akkor azért mert bizom benne és jól ismerem.

Lehet én gondolkodom hülyén,de sok ember nem szívesen segít a másiknak.

2011. febr. 6. 10:39
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

UGYANMÁR!!!Ti elhiszitek azt a mesét?

Nem lesz itt semmi!Pláne nem 1 millió!!

2011. febr. 6. 11:58
 22/23 anonim ***** válasza:
Persze, hogy elképzelhető! Más kérdés, hogy esetleg közben ugyanennyi meg is szűnik.
2011. febr. 6. 12:01
 23/23 anonim ***** válasza:

Mi az hogy "szernted hogy talákjak akkor munkám, hm?"

Nekem kell ezt tudnom? Mindenki keresgél, önéletrajzokat küldözget, stb. aztn bízik a szerencsében.

Ha gondod van a barátoddal akkor beszéld meg vele, mert itt mi nem tudunk ezen segíteni hogy vajon miért csinálta...azon meg pláne nem hogy te hogyan találj munkát.....

mondtunk alternatívákat, mindenki mást....pl. hogy nagy felelősség, meg hogy nem vagytok igazán jóbarátok, meg hogy talán másnak befolyásosabb volt az ismerőse, stb. stb....

beszéld ezt meg vele, mert ha azt gondolod hogy tutira csak kárörvendéásről van szó akkor már meg is válaszoltad, tehát ennyi.

2011. febr. 6. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!