Nem tudom mit csinálljak! Segítség?!
Figyelt kérdés
A barátmőmnek tegnap aztmondtam , hogy nem tudok hozzá átmenni , mert anyum nem engedi!! DE enghedte volna csak én nem akartam menni.. De ma meg van kedvem . nem tudom hogyan mondjam meg neki , hogy anyum megnegdei hogy átmennyek !! Már hívtam telón de nem vette fel!! Ha meg aztmondom neki anyum mégis engedi.. az elég furcsa .. :( MIT TEGYEK??2011. febr. 5. 11:17
1/6 A kérdező kommentje:
Ezen a napon kéne megoldanom a dolgot!! légyszíves valami ötletet adjatok!!
2011. febr. 5. 11:28
2/6 A kérdező kommentje:
11/L
2011. febr. 5. 11:32
3/6 anonim válasza:
Tegnap anyud nem engedett, mert tudom is én, ki kellett takarítanod a szobád, leckét kellett írnod, vendégeitek voltak, vagy épp rossz fét tettél a tűzre, és büntetésben voltál... legyen már egy kis fantáziád, ha egyszer össze-vissza hazudozol a barátnődnek!
4/6 A kérdező kommentje:
xD Köszi!
2011. febr. 5. 11:42
5/6 anonim válasza:
Miért lenne fura?? Tegnap anyukád rossz kedvében volt, és nemet mondott gondolkodás nélkül. Ma meg azt mondta: ha gondolod menj nyugodtan.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. febr. 8. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!