Mit csinálljak? (help! )
Szerintem te még nem vagy 18.... Nem is nagyon fogsz elgondolkodni... elég "gáz" ha a haverok a kocsmában vannak... elég korán leszel alkoholista, úgy, hogy fogalmad sincs az életről! Elég ciki ez a kocsma dolog.... Lehet ettől most még vagánynak érzed magad, és lehet a kocsmában lévő szintén nagyon "vagány" csajoknak ez bejön... és biztos neked is.
Hát, sok sikert a fejlődésedhez!
Utolsó előtti pontosan én is így gondolom. Eddig azt hittem,hogy én vagyok gáz,hogy elítélem a kocsmázást. Most megnyugodtam,hogy van még ilyen ember,mint én.
Hány éves vagy?
Nemcsak a kocsmában lehet beszélgetni.
Miért nem mész el a haverjaiddal mondjuk egy plázába, ott simán lehet beszélgetni, vagy beülhettek mondjuk Mekibe, és ott kajálás közben lehet dumcsizni, vagy csak egyszerűen leültök az utcán a padra, és beszélgettek. Szóval, rengeteg hely van, ahol lehet beszélgetni, ezért nem kell kocsmába menni.
Üdv: 29/L
igen nemcsak a kocsmában lehet beszélgetni
és becsüld meg anyádat és fogadj neki szót, mert már egyre ritkább az a szülő aki nem iszik és a gyereknek sem engedi
majd ha elmúlsz 18 annyit iszol amennyit akarsz és 2 naponta a kórházba járkálhatsz gyomormosásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!