Egy kiscicat megfogott egy kutya . A cica bement a kocsi motorjaba vagy valahova a kocsi aatt. El van torve asszem ket bordaja es egy laba mit csinalljak szerintetek tuleli? a vaasz eletmento lehet
Mit csinálj?
Sajtos tejfölös tésztát, de most kajáltam, szóval abszólúte nem életmentő.
valahogy szedjétek, és vigyétek orvoshoz.egy pillatra indíts be a motort , hátha a zajtól előbújik. de alulról minden nyitott részt nézzetek at jól. a sárvédő alatt a kerékre is szoktak feküdni.
mentsétek meg, ha lehet!!!
Első: Minek írsz ekkora baromságot? Abból is viccet csinálsz hogy a kérdező segíteni akar egy haldokló kiscicán? Menj a tésztáddal francba! >:(
Szerintem is vidd el állatorvoshoz,de ha szerinted eltört a bordája akkor nem hiszem hogy túléli. :(
Szerintem már haldoklik és azért bújt el. :(
Azért majd írd meg hogy mi lett vele, jó?
Húzzál melósruhát, vastag kesztyűt (pici macsek is tud randa karmolásokat csinálni kínjában), aztán nincs mese, mássz be érte. Nyisd fel a motorházat, lesd ki, hol van, és próbáld minél finomabban kiszedni.
A bordatöréssel nem hinném, hogy lehet mit kezdeni, de a lába miatt mindenképp orvosra van szüksége. Keresd meg a napilapban vagy hívd fel a tudakozót, hogy a környéketeken ki van épp állatorvosi ügyeletben, és hívd ki a dokkert. Ki kell jönnie - vagy pedig neked kell elvinned a cinyót hozzá. Szorítok, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!