Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Most mit csinálljak?

TMárijó kérdése:

Most mit csinálljak?

Figyelt kérdés
A "Harry Potter" és a Főnix Rendje" cimű játékban akadtam el! Egész pontosan ott ahol egy miniküldetést kéne teljesitsek Bimba professzornak! Ehhez meg kéne keressem Neville-t, de egyszerűen nem találom sehol, a térkép meg nem mutatja! :(
2011. máj. 29. 19:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem játszottam még vele, de google bácsi szerint valami összekötő hídon van.
2011. máj. 29. 19:49
 2/6 hejj ***** válasza:
hát elég sokszor próbálkoztam annál a résznél én is...addig csináld a többit, amíg majd neville ott fog állni az ajtóban, a növényháznál.....egyébként már megcsináltad,a mikor a növényeket kellett átrakodni más cserepekbe??
2011. máj. 29. 19:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Azt a csempés bigyót még nem próbálltam, de ebben az összekötő hidban lehet valami! Am meg már voldemort-ot is legyőztem meg minden és szerintem már csak ez az egy küldi maradt! Mert többet nem kapok!
2011. máj. 29. 21:36
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem csempés hanem cserepes bigyó! xDDD Bocsi!

Amúgy te (aki a "google bácsi"-s szöveget irtad) hogy találtál rá arra a válaszra hogy az átkötő hidon van? Mert én is utúna néztem már mindenütt de egy értelmes válasz sem volt!

2011. máj. 29. 21:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Asziszem a könyvtárban van!:)

Amúgy,neked hogy tetszett ez a játék? nekem eggyik kedvenc HP-s játékom.

2011. jún. 23. 18:57
 6/6 anonim ***** válasza:
google --> harry potter and the order of the phoenix walkthrough
2011. jún. 24. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!