A munkahelyem miért természetes mindenki számára az Istenben való hit?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen egyre gyakoribb téma a vallás és a hit. Ma pl. az egyik kolléganő elmesélte, hogy ő hogyan szokott imádkozni, és elmondták még jó páran.
Számomra ez teljesen idegen, soha nem hittem Istenben, és számomra furcsa, ha valaki imádkozik, de elfogadom, ahogyan minden vallást. Szerintem mindenkinek saját dolga, hogy hisze, vagy sem, ha igen miben.
Az viszont nagyon furcsa, hogy bennük fel sem merül, hogy esetleg van olyan, aki teljesen másképp gondolkodik. Miért nem?
Sokszor tartok tőle, mit mondok, ha egy hasonló kérdést címeznek nekem.
2011. jan. 26. 17:34
11/11 anonim válasza:
Egy előző válaszoló azt írta,hogy jogod van nem hinni.Csakhogy a vallásszabadságot nem Isten,hanem az ember "teremtette",és Isten mindenkinek szabad akaratot adott.Amúgy ha tényleg nem hiszel Istenben,akkor olvasd el azt a könyvet,ami gyakorlatilag "elvágja az evolúció torkát" és ami Shoutgunnal küldi fejbe az ateista elveket:Az Élet - Hogyan jött létre? Evolúció vagy Teremtés Útján? Amióta elolvastam,már annyi ateista érvet hallottam Isten ellen,hogy már már kishíjján és is Istentagadóvá válhattam volna,de szerencsére,mivel nincs evolúció,és stb. és stb.,ezért csak egy válaszlehetőség van:Isten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!