Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sokan miért akarják kiirtani...

Sokan miért akarják kiirtani a kínaiakat?

Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 14:26
1 2 3 4
 31/35 Timbaa válasza:
100%
A kínaiak igen is egy zárkózott emberek.Megvan a kis maguk világa, ők mindent tudni akarnak rólad, ők pedig alig árulnak el magukról valamit. És kínait akkor látok egy "kínai üzletben" ha az a tulajdonosa a boltnak. Kinn jó menő életük van,ide jönnek üzleteket nyitni a szarjaikkal amit persze kinn nem vesznek meg,de "nekünk" magyaroknak jó...Aztán meg megy a nem minőségi darabokért a panaszkönyvbe írkálás...És igen éhbérért dolgoztatják azokat a magyarokat akiknek nincs más munkalehetősége ebben a szép országban, ráadásul ha ez még nem elég,nem fizetnek NORMÁLISAN adót,mert pölö 2 kassza van, nem adják meg a heti 2 nap szabadnapot,és az 1 óra ebédidőt amikor reggeltől estig 9 órába nyomod, nem ad rendesen béremelést januártól, nem szólhatsz a másikhoz,nem röhöghettek akkor van szabadság amikor ő mondja, és mindezt napi 2800ft ért...És ha megkérdezik,h ugyan akkor mégis mi a fütyikéért dolgozol még mindig nála?! ... Én erre azt felelem,mert nincs más munkalehetőség a környezetemben,a szakmámba nem tudok elhelyezkedni pedig 7 évet tanultam és ha megmondom h megyek az apeh-hoz akkor huss...mert bármikor talál más "balekot" aki ezeket a megaláztatásokat ennyi pénzér elviseli,mert a családját vmiből el kell tartania...Ja és igénytelenek (többsége) rendetlen,de a boltba játssza a "szentet"...köbö ezért nem bírom őket. Ha kicsit emberibbek lennének és nem hinnék azt h ők itt a király,nem lenne semmi bajom velük,sőt...dehát egyenlőre sajnos ez van!
2011. febr. 22. 13:22
 32/35 anonim ***** válasza:
Előző: nagyjából tökéletesen összefoglaltad.
2011. febr. 22. 17:16
 33/35 anonim válasza:
Mert a kínaiak kutyát esznek undorítóak a kínaiak fúj egy ártatlan kutyákat esznek gyűlölöm őket ezért szerencsétlen állatok szenvednek kínába ! Még jó hogy be jött az hogy a kínai gyerekeket tanítják arra hogy a kutya játszótárs nem ennivaló !!!
2017. máj. 27. 14:17
 34/35 anonim válasza:
és nem bánnám ha kidöglene az összes szemétláda kínai rohadjon ki az összes !
2017. máj. 27. 14:19
 35/35 anonim válasza:
előző vagyok én ezért írtanám ki őket !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2017. máj. 27. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!