Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sokan miért akarják kiirtani...

Sokan miért akarják kiirtani a kínaiakat?

Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 14:26
1 2 3 4
 11/35 KÁELEF ***** válasza:
63%
Majd lesz egy háború a fehér ember és a többiek között, akkor majd megérted miért kellett volna.
2011. jan. 29. 08:29
 12/35 A kérdező kommentje:

Kiket értesz a "többiek" között?

Nekem erről inkább az arabok jutnak eszembe (ha már háborúról beszélsz).

2011. jan. 29. 09:55
 13/35 KÁELEF ***** válasza:
60%

Mindenkit értek ez alatt, a többi emberfajtát, népet. Ázsiaiakat, arabokat, négereket, indiaiakat.

Egyszer az egyik szovjet tábornok, most nem jut eszembe a neve, azt monda hogy, a harmadik világháború nem a szovjetunió és az USA között fog kirobbanni és nem ök harcolnak majd egymás ellen. Hanem a fehér ember az összes többi ellen. Teljes mértékben egyet értek vele, mivel nekem is ez volt a véleményem mindig is, ezért dühít hogy mi fehérek egymásra acsarkodunk itt európában is, ahelyett hogy összefognánk az elkerülhetetlen ellen.

2011. jan. 29. 10:06
 14/35 anonim ***** válasza:
66%
Nem hallottál még a sárga veszedelemről? Még a bibliában is ott van. De nem kell ellenük semmit se tenni. Ők szaporodnak, mi fogyunk. /alacsony a születések száma Európában/ Végül minden második ember kínai lesz. Onnan már nem sok időnek kell eltelni, hogy nem kínai származású mennyi lesz !
2011. jan. 29. 10:51
 15/35 anonim ***** válasza:
75%
Mert a gyenge, undorító, hamis márkajelzéssel feltüntetett, neadjisten lopott cuccaikat adómentesen árusítják, és a fél város tőlük veszi.Azért!!!!Adózzanak!!!!
2011. jan. 29. 12:37
 16/35 A kérdező kommentje:
Túl sok összeesküvés elméletet olvastok...
2011. jan. 29. 12:47
 17/35 anonim ***** válasza:
95%
Azért mert tönkreteszik a magyar gazdaságot azzal hogy a termékeik olcsóbbak és praktikusabbak. A magyar gazdaság miattuk van ilyen helyzetbe mert nem bírja a versenyt és ez a munkahelyeink elvesztésével jár. Persze úgyse irtja ki őket senki, majd megölik egymást (remélem).
2011. jan. 29. 15:17
 18/35 Niggagirl ***** válasza:
87%
Egyesek olyan okosak:) Nem értem honnan veszik hogy a kínaiak nem keverednek más népekkel. A lányom sulija televan félvér ferdeszemü gyerekekkel. A "8 ker" eddig romákkal volt tele de ez már nem igaz már ők is kissebbség lettek mármint a kerületen belül. Annyi a kínai japán mongol stb hogy fehér embert már nem is látsz. Külföldön szintén. Voltam 3 hónapot Párizsban ott van kimondottan ferdeszemü KERÜLET. A butikok 70%-a kínaié persze nem olyan minőségü cuccokkal mint magyarországon. Nekünk magyaroknak jó a szar is szerintük. K@rva jó hogy behozzák a szemetüket ami után nem adóznak garanciát sem adnak. Haza viszed egy hét múlva kidobhatod a szemétbe ahogy a pénzedet is. Elég szomorú hogy kihasználják a szegényebb rétegeket és rákényszerülnek a kínai bóvlikra. Akkora BMV-kel meg Audikkal járnak hogy sírás. Azokat is a csóró magyarok pénzéből vették miközbe "mi éhezünk"! Gratulálok azoknak akik védik őket. Ha az orczyn nem veszel meg valamit elhordanak mindennek és olyan lekezelőek bunkók mintha ők lennének valakik. Fúúúú
2011. jan. 29. 16:18
 19/35 Niggagirl ***** válasza:
81%
Elfelejtettem a keveredéssel kapcsban hogy Londonban láttam Négert kínaival és arabot kínaival is. Akkor miről beszélünk????
2011. jan. 29. 16:20
 20/35 anonim ***** válasza:
77%

Nekem az üzleti dolgaikkal van bajom. Azt hiszem, jogosan zavar, hogy a szüleimnek, akik magyarok, mindig is tisztességesen dolgoztak, nem futja máig sem egy bérházi lakás árára, ezeknek az emberek meg, akik csak néhány éve élnek itt, meg lopnak és csalnak - ráadásul a cuccaik is hamisítottak és sz*r minőségűek - akkora hodály házakban laknak és autóval járnak, hogy az már belefér a luxus kategóriába.

Tönkreteszik nem csak a magyar, hanem az egész világgazdaságot a silány termékeikkel és az alacsony áraikkal. Ezen kívül a saját fajtájukat ott és úgy nyomorítják meg, ahogy és ahol nem szégyellik (lásd melaminos bébitápszer, a '90-es évek elején megszüntetett kötelező szűrés vérvételkor AIDS-re, a gazdagoknak külön VIP üzletláncolat, stb.)

Nem akarom kiírtani őket, de gátat kell vetni annak, amit most csinálnak.

2011. jan. 29. 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!