Sokan miért akarják kiirtani a kínaiakat?
Kiket értesz a "többiek" között?
Nekem erről inkább az arabok jutnak eszembe (ha már háborúról beszélsz).
Mindenkit értek ez alatt, a többi emberfajtát, népet. Ázsiaiakat, arabokat, négereket, indiaiakat.
Egyszer az egyik szovjet tábornok, most nem jut eszembe a neve, azt monda hogy, a harmadik világháború nem a szovjetunió és az USA között fog kirobbanni és nem ök harcolnak majd egymás ellen. Hanem a fehér ember az összes többi ellen. Teljes mértékben egyet értek vele, mivel nekem is ez volt a véleményem mindig is, ezért dühít hogy mi fehérek egymásra acsarkodunk itt európában is, ahelyett hogy összefognánk az elkerülhetetlen ellen.
Nekem az üzleti dolgaikkal van bajom. Azt hiszem, jogosan zavar, hogy a szüleimnek, akik magyarok, mindig is tisztességesen dolgoztak, nem futja máig sem egy bérházi lakás árára, ezeknek az emberek meg, akik csak néhány éve élnek itt, meg lopnak és csalnak - ráadásul a cuccaik is hamisítottak és sz*r minőségűek - akkora hodály házakban laknak és autóval járnak, hogy az már belefér a luxus kategóriába.
Tönkreteszik nem csak a magyar, hanem az egész világgazdaságot a silány termékeikkel és az alacsony áraikkal. Ezen kívül a saját fajtájukat ott és úgy nyomorítják meg, ahogy és ahol nem szégyellik (lásd melaminos bébitápszer, a '90-es évek elején megszüntetett kötelező szűrés vérvételkor AIDS-re, a gazdagoknak külön VIP üzletláncolat, stb.)
Nem akarom kiírtani őket, de gátat kell vetni annak, amit most csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!