Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sokan miért akarják kiirtani...

Sokan miért akarják kiirtani a kínaiakat?

Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 14:26
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
75%
*ezek
2011. jan. 29. 20:02
 22/35 anonim ***** válasza:
61%

29-én 15,17

A könnyűipart kinyírták rendszerváltáskor, amikor még híre hamva nem volt a kínai árunak. Nézz utána mielőtt írsz

2011. febr. 3. 06:42
 23/35 anonim ***** válasza:
37%

Akik annyira szidják itt a kínaiakat meg fehér felsőbbrendűségről papolnak, inkább olvassák el előtte a Mein Kampfot és Hitler politikia testamentumát, amiben Hitler leírja hogy a kínaiak tiszteletreméltó nép, és sokkal közelebb állnak a németekhez, mint a franciák! Ennyit a nagy "fehér vs színesek" háborúról...álomvilágban éltek.

Az meg a másik, hogy kínai nem szokott fehér embert csak úgy betámadni, ellentétben mondjuk a cigányokkal, de ti mégis a kínait akarjátok kiirtani, gratulálok!

2011. febr. 4. 09:10
 24/35 anonim ***** válasza:
75%
29-én 15,17 vagyok és igaza van nagyinak de a termékeket mind Kínában gyártják mert a tőkéseknek ott jobban megéri és ezért nem ide hozzák a pénzüket és ezért nincs itt munka az meg hogy nem lesz csak kínai ember a jövőben elég távoli és valószínűtlen sok víz folyik le még a Dunán...
2011. febr. 4. 19:40
 25/35 anonim ***** válasza:
39%

09:10-esnek: itt arról van szó, hogy ők lopnak (ráadásul illegális bevándorlók), és pár év alatt millióik leszenek, míg az itt lakó, tisztességesen dolgozó emberek nehezen tudnak csak megélni.

Nem a színükkel van a baj, hanem a módszereikkel, meg azzal, hogy tönkrevágják a gazdaságot. Ugyanúgy zavar a tolvaj fehér, mint a tolvaj sárga.

ENNYI.

2011. febr. 4. 22:51
 26/35 anonim ***** válasza:
26%

tegnap 22:51

Na ez azért röhej hogy pár év múlva a kínaiak Magyarországon millióan lesznek...Sokkal inkább a cigányokra lenne ez igaz. És a másik: még ha így is van, ki tehet róla, hogy a magyar már nem akar családot, nem szül gyereket? Tudom én, hogy a kormány és a törvények, na meg a megélhetés sem könnyű, de nem csak erről van szó. Ne legyünk álszentek, az átlag fogyasztói magyarnak nem számít semmit a család, a kapcsolat, hanem a hétvégi diszkó, a görög nyaralás, a plazmatévé, az meglegyen....És miután az átlag fogyasztói magyar egy ilyen hülye zombi, még csodálkozik is azon hogy mindent lenyomnak a torkán? Nem kéne.

2011. febr. 5. 01:16
 27/35 anonim ***** válasza:
85%
Azok a tőkéseken a magyar tőkéseket érted? Mert nem ők verték széjjel a könnyű ipart, hanem az MDF sorra zárták be a gyárakat, nem törődtek azzal, hogy mennyi ember kerül az utcára. Mondván, hogy ráfizetéses a gyár. Aztán fillérekért megvették akik megvették :)Akik közel voltak a tűzhöz. Ha akkor nem verik széjjel az összes könnyűipart, most nem lenne annyi áll rokkant nem rokkantak volna bele családok százai lelkileg
2011. febr. 5. 15:15
 28/35 anonim ***** válasza:
63%
Nem a kínaiak az ország ellensége, hanem azok akik az anyjukat eladnák némi haszonért :(
2011. febr. 5. 15:17
 29/35 anonim ***** válasza:
49%
Igen, szóval fölösleges a kínaiakat okolni inkább helyre kéne rázni a gazdaságot valahogy...
2011. febr. 5. 16:54
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

01:16-osnak: tanulj meg olvasni. Nem azt írtam, hogy millióan vannak, hanem azt, hogy milliókat szereznek törvénytelenül, illegális bevándorlóként.

Egyébként, lesz*rom a plazmatévét meg a görög tengerpartot, és igenis, hagy mondjam már meg az igazat, azt, hogy baj, hogy nem csak a mi, hanem az egész világ nehéz gazdasági helyzetéből hasznot húznak, meg hagy ne hunyjak már szemet afölött, hogy mit csinálnak az országban. Nehogy már az legyen a sz*r, akit zavar, hogy ezek mit csinálnak. Köszi!

Amúgy, azt is írtam az első hozzászólásomban, hogy a saját fajtájukkal is mocskosak, és az üzleti dolgaik nem tetszenek (a színükkel semmi bajom). Szóval ne védd őket annyira, mert téged is ugyanúgy megkárosítanak, akkor is, ha az közvetetten történik.

2011. febr. 5. 22:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!