Sokan miért akarják kiirtani a kínaiakat?
29-én 15,17
A könnyűipart kinyírták rendszerváltáskor, amikor még híre hamva nem volt a kínai árunak. Nézz utána mielőtt írsz
Akik annyira szidják itt a kínaiakat meg fehér felsőbbrendűségről papolnak, inkább olvassák el előtte a Mein Kampfot és Hitler politikia testamentumát, amiben Hitler leírja hogy a kínaiak tiszteletreméltó nép, és sokkal közelebb állnak a németekhez, mint a franciák! Ennyit a nagy "fehér vs színesek" háborúról...álomvilágban éltek.
Az meg a másik, hogy kínai nem szokott fehér embert csak úgy betámadni, ellentétben mondjuk a cigányokkal, de ti mégis a kínait akarjátok kiirtani, gratulálok!
09:10-esnek: itt arról van szó, hogy ők lopnak (ráadásul illegális bevándorlók), és pár év alatt millióik leszenek, míg az itt lakó, tisztességesen dolgozó emberek nehezen tudnak csak megélni.
Nem a színükkel van a baj, hanem a módszereikkel, meg azzal, hogy tönkrevágják a gazdaságot. Ugyanúgy zavar a tolvaj fehér, mint a tolvaj sárga.
ENNYI.
tegnap 22:51
Na ez azért röhej hogy pár év múlva a kínaiak Magyarországon millióan lesznek...Sokkal inkább a cigányokra lenne ez igaz. És a másik: még ha így is van, ki tehet róla, hogy a magyar már nem akar családot, nem szül gyereket? Tudom én, hogy a kormány és a törvények, na meg a megélhetés sem könnyű, de nem csak erről van szó. Ne legyünk álszentek, az átlag fogyasztói magyarnak nem számít semmit a család, a kapcsolat, hanem a hétvégi diszkó, a görög nyaralás, a plazmatévé, az meglegyen....És miután az átlag fogyasztói magyar egy ilyen hülye zombi, még csodálkozik is azon hogy mindent lenyomnak a torkán? Nem kéne.
01:16-osnak: tanulj meg olvasni. Nem azt írtam, hogy millióan vannak, hanem azt, hogy milliókat szereznek törvénytelenül, illegális bevándorlóként.
Egyébként, lesz*rom a plazmatévét meg a görög tengerpartot, és igenis, hagy mondjam már meg az igazat, azt, hogy baj, hogy nem csak a mi, hanem az egész világ nehéz gazdasági helyzetéből hasznot húznak, meg hagy ne hunyjak már szemet afölött, hogy mit csinálnak az országban. Nehogy már az legyen a sz*r, akit zavar, hogy ezek mit csinálnak. Köszi!
Amúgy, azt is írtam az első hozzászólásomban, hogy a saját fajtájukkal is mocskosak, és az üzleti dolgaik nem tetszenek (a színükkel semmi bajom). Szóval ne védd őket annyira, mert téged is ugyanúgy megkárosítanak, akkor is, ha az közvetetten történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!