Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi az igazság a westbalkános...

Mi az igazság a westbalkános üggyel? Késelés vagy nem? Mik az érvek ez és az mellett?

Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 21:59
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:

Szegény ártatlan cigányok,már megint őket gyanúsítja mindenki:(

Ugye még soha nem késeltek ok nélkül magyart?

2011. jan. 17. 10:11
 42/53 szamóca. ***** válasza:
76%

mondtam én ilyet?

egyszerűen nem erre kell kiélezni. Lehet hogy ők voltak, láttunk már ilyet is, igen, van alapja az előítéleteknek. de lassan odáig fajul a vádaskodás hogy a globális felmelegedést is rákenjük. bármikor bárhol bárhogyan meghal valaki, egy másik tuti felhozza hogy mert a cigányok.

már megint..sokan nem látjk a lényeget. embber életekről van szó. teljesen mindegyh ogy milyen színű az ember ha öl, nem ezen kéne lennie a hangsúlynak.

2011. jan. 17. 11:08
 43/53 anonim ***** válasza:
51%
Ha csakugyan késelés történt, akkor nem fogják tudni eltitkolni az igazságot. Szerintetek van olyan szülő, aki hagyná, hogy befogják a száját, ha a gyerekét leszúrták? Kizártnak tartom. A szülők előtt pedig nem tudják leplezni a valóságot.
2011. jan. 17. 12:08
 44/53 anonim ***** válasza:
70%

Kuruc infótól elvonatkoztatva...

Késelés történt, illetve a taposás is helytálló. Nézzük csak a fotókat videókat, ahol még nyitva van a hullazsák, az egyiknél látszik, hogy a lányon egy tiszta egyenes sötét vonal van, körülötte árnnyal. Vagy 3 hullazsák: körülöttük nagyobb sötét foltok a betonon. Vérnyomok, csak hamar feltakarították őket. Ha taposás akkor nem lennének vértócsák, csak belső sérülések, esetleg kisebb sebek.

Tök mindegy, hogy ki késelt.. DE mi a francért nem mondják meg az igazságot????? Miért kell a fulladásnak, taposásnak beállítani az egészet?

Ennyit az új médiatörvényről..., ez volt az első, és vajon hány ilyen lesz még??? És persze a többség simán bekajálja...

2011. jan. 17. 13:33
 45/53 anonim ***** válasza:
76%
SZERINTEM: Az ügy szempontjából szinte mindegy, hogy drogos volt e valaki, avagy sem, illetve hogy ha előkerült kés, akkor milyen nemzetiségű vette elő. Ok nélkül nem taposnak el senkit, valaminek történnie kellett, amiért mindenki pánikszerűen menekülni kezdett. Ha valaki "csak" hadonászott késsel, az jelen esetben ugyanúgy bűnös, mintha szúrt is volna. Elgondolkodtató, hogy miért van az, hogy 3 ember meghalt, de "csak sérültek" nincsenek. Ja és ha megkéseltek egy lányt, akkor érthetőbb, hogy miért nem tudott felkászálódni. Lehet nem abba halt bele, de sérülten kevesebb esélye van valakinek védekezni az eltaposás ellen. RIP
2011. jan. 17. 13:43
 46/53 anonim ***** válasza:
73%
Könnyű ám a szerveknek diplomatikus választ adni. Ha a lányt megkéselték->összesett->összetaposták->eltört a nyaka->megfulladt. Akkor ők nyugodtan mondhatják, hogy a halál oka fulladás, hiszen még csak nem is hazudnak >(
2011. jan. 17. 13:46
 47/53 anonim ***** válasza:
51%

sok marha ember van.

aki próbált észérveket előhozni azt lepontozták, aki meg csak nyomatta a baromságot, meg az én láttam, hallottam a szomszéd Mariska nénitől, aki a boltban hallotta az eladótól, az meg a keresztanyjának a fiától az meg a neten olvasta, azt bezzeg felpontozták.

2011. jan. 18. 16:47
 48/53 anonim ***** válasza:

Észérv=amit a hazug média a még hazugabb kormány utasítására bemesél a sok agyhalott tévéfüggőnek?

Azoknak minden szentírás,amit a néphülyítőben hazudnak.

2011. jan. 18. 17:59
 49/53 anonim ***** válasza:
100%
az észérvvel a tegnap 09.01-es írásra gondoltam.
2011. jan. 18. 18:04
 50/53 anonim válasza:
51%
[link] kb. 3.30-nál...
2011. jan. 20. 02:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!