Mi az igazság a westbalkános üggyel? Késelés vagy nem? Mik az érvek ez és az mellett?
Szegény ártatlan cigányok,már megint őket gyanúsítja mindenki:(
Ugye még soha nem késeltek ok nélkül magyart?
mondtam én ilyet?
egyszerűen nem erre kell kiélezni. Lehet hogy ők voltak, láttunk már ilyet is, igen, van alapja az előítéleteknek. de lassan odáig fajul a vádaskodás hogy a globális felmelegedést is rákenjük. bármikor bárhol bárhogyan meghal valaki, egy másik tuti felhozza hogy mert a cigányok.
már megint..sokan nem látjk a lényeget. embber életekről van szó. teljesen mindegyh ogy milyen színű az ember ha öl, nem ezen kéne lennie a hangsúlynak.
Kuruc infótól elvonatkoztatva...
Késelés történt, illetve a taposás is helytálló. Nézzük csak a fotókat videókat, ahol még nyitva van a hullazsák, az egyiknél látszik, hogy a lányon egy tiszta egyenes sötét vonal van, körülötte árnnyal. Vagy 3 hullazsák: körülöttük nagyobb sötét foltok a betonon. Vérnyomok, csak hamar feltakarították őket. Ha taposás akkor nem lennének vértócsák, csak belső sérülések, esetleg kisebb sebek.
Tök mindegy, hogy ki késelt.. DE mi a francért nem mondják meg az igazságot????? Miért kell a fulladásnak, taposásnak beállítani az egészet?
Ennyit az új médiatörvényről..., ez volt az első, és vajon hány ilyen lesz még??? És persze a többség simán bekajálja...
sok marha ember van.
aki próbált észérveket előhozni azt lepontozták, aki meg csak nyomatta a baromságot, meg az én láttam, hallottam a szomszéd Mariska nénitől, aki a boltban hallotta az eladótól, az meg a keresztanyjának a fiától az meg a neten olvasta, azt bezzeg felpontozták.
Észérv=amit a hazug média a még hazugabb kormány utasítására bemesél a sok agyhalott tévéfüggőnek?
Azoknak minden szentírás,amit a néphülyítőben hazudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!