Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi az igazság a westbalkános...

Mi az igazság a westbalkános üggyel? Késelés vagy nem? Mik az érvek ez és az mellett?

Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 21:59
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
91%

Mást mondok, mi SZIN-en koncerten pogoztunk, ott is vitt mindenkit az ár, de, ha valaki elesett, akkor azt felsegítettük, volt rá helyünk és időnk is. Érdekes módon "csak" 3 halottról szólnak a híradások, és állítólag nem volt több sérült, pedig képeken mentősök látnak el fiatalokat.

Azt nem értem, hogy a kidobók miért nem csináltak semmit...

Kicsavarja az egyik a késes kezéből a pengét, a másik lefoglalja a többit, a harmadik rendőrt hív.

Engem, mikor atrocitás ért, mondjuk csak 1 ember akart lopni tőlem, én egyből nyúltam hátra, elkaptam a nyakát, és földhöz vágtam, mondjuk nekem a fizikumom is megvan hozzá.

Arról nem tudsz esetleg valamit, hogy drogot fogyaszthattak-e?

Az ügyben az is érdekes, hogy 2 áldozat nevét tudjuk, a 3. áldozatról semmit sem tudunk.

2011. jan. 17. 01:28
 22/53 anonim ***** válasza:
57%

"Az orvosszakértői vélemény megállapította, hogy halálukat fulladás okozta"

Én nem értek hozzá, de akkor létezik, hogy az elvileg független igazságügyi orvosszakértők hazudtak? Miért tették volna?

2011. jan. 17. 01:41
 23/53 anonim ***** válasza:
39%

Na meg ha hazudik is az egész rendőrség, akkor meg számolniuk kellene azzal a ténnyel, hogy kiderül, hogy MÉGIS késelés történt, és akkor az egész ország fellázad a hazugság ellen.

Márpedig elég lenne ehhez egyetlen fotó. Szóval szvsz nem kockáztatnak ekkorát, és nem hazudnak.

2011. jan. 17. 01:47
 24/53 anonim válasza:
43%
Azt miért nem említi meg senki, hogy a csajok drog hatása alatt álltak?
2011. jan. 17. 01:48
 25/53 anonim ***** válasza:
41%

Na igen.

A cigányokat meg én nem védem, és nem is álluk a pártjukon, de a késelős sztorik NINCSENEK szinkronban egymással.

Eleve több ember állítja, hogy saját szemével látta az esetet. Aztán valaki szerint a ruhatárnál, más szerint meg a bejáratnál történt.

Nyilván hazudik valaki.

A "szemtanúk", akik hallották valakitől a hírt, és készpénznek vették?

A rendőrök?

Nem tudom.

2011. jan. 17. 01:54
 26/53 anonim ***** válasza:
85%

Össze-vissza van az egész! az biztos, hogy legalább EGY embert megkéseltek! van 3 halott ebből kettőt tapostak halálra.

az itteni állítólagos szemtanú pedig csak összerakott egy verziót a sokféléből! (szóval le lehet pontozni, de gondolkozzatok, ilyet beírhatna ide, ha még folyik a nyomozás?)

Nyugodjanak békében, remélem a sok kis pénzéhes drogos tetű, mint a szervezők kapnak ezért

Ja és remélem, hogy azt a bandát is elkapják, amelyik késelhetett!

De hát "Pintérék gyors eredményt fognak felmutatni"

De a médiatörvénynek ehhez nem sok köze van! ezt azért nem ártana felfogni!

Nyugodjanak békében!

2011. jan. 17. 03:59
 27/53 anonim válasza:
48%

"majd a boncolás után kiderül"

Ja. Vannak hozzád hasonló analfabéták akik boncolás nélkül nem ismernek fel egy szúrt sebet.

2011. jan. 17. 07:27
 28/53 anonim ***** válasza:
0%

Az áldozatok nyugodjanak békében. Bármi is történik, őket már nem lehet visszahozni.

Az a baj, hogy egy pletyka szárnyra kapott és minden továbbadásnál változik egy kicsit, de mindenki meg van győződve a valóságáról. Ha Be is bizonyosodna, hogy nem történt késelés, (például ha kiállna az egyik áldozat rokona a nyilvánosság elé, és közölné, hogy látta a testét, nem volt rajta szúrás) akkor sem hinnék el sokan a dolgot és megmagyaráznák ezt is (pl. lefizették a rokont, vagy eltüntetek a sebhelyeket)

Amúgy meg, ha már annyi gonosz összeesküvés elmélet van, ami jön a médiatörvénnyel, íme itt egy újabb:

"Ha bebizonyosodik, hogy valóban nem történt késelés, csak a közösségi média keltette a pánikot, akkor ez egy nagyszerű lehetőség, hogy erre hivatkozva szigorítsák a médiatörvényt, hogy íme, ez a vége annak, ha mindenki megírhatja amit gondol, országos pánik lesz belőle." Mintha az egész eseményt előre tervezték volna meg. Na, hogy tetszik?

2011. jan. 17. 07:59
 29/53 anonim válasza:

"Egyébként undorító,hogy már azt hazudják,drogozott az egyik áldozat."

Nem feltétlenül hazugság hisz buli volt. Viszont azt undorítónak tartom, ha magát a késelés tényét a sajtó letagadja akkor azzal mért kell foglalkozni, hogy drog vagy alkohol volt e valakiben. Tudtommal egyikük halálát sem túladagolás okozta.

2011. jan. 17. 08:20
 30/53 anonim válasza:

"Én nem értek hozzá, de akkor létezik, hogy az elvileg független igazságügyi orvosszakértők hazudtak? Miért tették volna?"

Nem, de te az infót közvetlenül és személyesen az orvosszakértőtől kaptad, vagy a médián át?

2011. jan. 17. 08:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!