Mi az igazság a westbalkános üggyel? Késelés vagy nem? Mik az érvek ez és az mellett?
Mást mondok, mi SZIN-en koncerten pogoztunk, ott is vitt mindenkit az ár, de, ha valaki elesett, akkor azt felsegítettük, volt rá helyünk és időnk is. Érdekes módon "csak" 3 halottról szólnak a híradások, és állítólag nem volt több sérült, pedig képeken mentősök látnak el fiatalokat.
Azt nem értem, hogy a kidobók miért nem csináltak semmit...
Kicsavarja az egyik a késes kezéből a pengét, a másik lefoglalja a többit, a harmadik rendőrt hív.
Engem, mikor atrocitás ért, mondjuk csak 1 ember akart lopni tőlem, én egyből nyúltam hátra, elkaptam a nyakát, és földhöz vágtam, mondjuk nekem a fizikumom is megvan hozzá.
Arról nem tudsz esetleg valamit, hogy drogot fogyaszthattak-e?
Az ügyben az is érdekes, hogy 2 áldozat nevét tudjuk, a 3. áldozatról semmit sem tudunk.
"Az orvosszakértői vélemény megállapította, hogy halálukat fulladás okozta"
Én nem értek hozzá, de akkor létezik, hogy az elvileg független igazságügyi orvosszakértők hazudtak? Miért tették volna?
Na meg ha hazudik is az egész rendőrség, akkor meg számolniuk kellene azzal a ténnyel, hogy kiderül, hogy MÉGIS késelés történt, és akkor az egész ország fellázad a hazugság ellen.
Márpedig elég lenne ehhez egyetlen fotó. Szóval szvsz nem kockáztatnak ekkorát, és nem hazudnak.
Na igen.
A cigányokat meg én nem védem, és nem is álluk a pártjukon, de a késelős sztorik NINCSENEK szinkronban egymással.
Eleve több ember állítja, hogy saját szemével látta az esetet. Aztán valaki szerint a ruhatárnál, más szerint meg a bejáratnál történt.
Nyilván hazudik valaki.
A "szemtanúk", akik hallották valakitől a hírt, és készpénznek vették?
A rendőrök?
Nem tudom.
Össze-vissza van az egész! az biztos, hogy legalább EGY embert megkéseltek! van 3 halott ebből kettőt tapostak halálra.
az itteni állítólagos szemtanú pedig csak összerakott egy verziót a sokféléből! (szóval le lehet pontozni, de gondolkozzatok, ilyet beírhatna ide, ha még folyik a nyomozás?)
Nyugodjanak békében, remélem a sok kis pénzéhes drogos tetű, mint a szervezők kapnak ezért
Ja és remélem, hogy azt a bandát is elkapják, amelyik késelhetett!
De hát "Pintérék gyors eredményt fognak felmutatni"
De a médiatörvénynek ehhez nem sok köze van! ezt azért nem ártana felfogni!
Nyugodjanak békében!
"majd a boncolás után kiderül"
Ja. Vannak hozzád hasonló analfabéták akik boncolás nélkül nem ismernek fel egy szúrt sebet.
Az áldozatok nyugodjanak békében. Bármi is történik, őket már nem lehet visszahozni.
Az a baj, hogy egy pletyka szárnyra kapott és minden továbbadásnál változik egy kicsit, de mindenki meg van győződve a valóságáról. Ha Be is bizonyosodna, hogy nem történt késelés, (például ha kiállna az egyik áldozat rokona a nyilvánosság elé, és közölné, hogy látta a testét, nem volt rajta szúrás) akkor sem hinnék el sokan a dolgot és megmagyaráznák ezt is (pl. lefizették a rokont, vagy eltüntetek a sebhelyeket)
Amúgy meg, ha már annyi gonosz összeesküvés elmélet van, ami jön a médiatörvénnyel, íme itt egy újabb:
"Ha bebizonyosodik, hogy valóban nem történt késelés, csak a közösségi média keltette a pánikot, akkor ez egy nagyszerű lehetőség, hogy erre hivatkozva szigorítsák a médiatörvényt, hogy íme, ez a vége annak, ha mindenki megírhatja amit gondol, országos pánik lesz belőle." Mintha az egész eseményt előre tervezték volna meg. Na, hogy tetszik?
"Egyébként undorító,hogy már azt hazudják,drogozott az egyik áldozat."
Nem feltétlenül hazugság hisz buli volt. Viszont azt undorítónak tartom, ha magát a késelés tényét a sajtó letagadja akkor azzal mért kell foglalkozni, hogy drog vagy alkohol volt e valakiben. Tudtommal egyikük halálát sem túladagolás okozta.
"Én nem értek hozzá, de akkor létezik, hogy az elvileg független igazságügyi orvosszakértők hazudtak? Miért tették volna?"
Nem, de te az infót közvetlenül és személyesen az orvosszakértőtől kaptad, vagy a médián át?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!