Mi az igazság a westbalkános üggyel? Késelés vagy nem? Mik az érvek ez és az mellett?
Én nem az ismerősömet hozom fel példának hanem MAGAMAT!:( Ott voltam, ismertem is Kingát és Emesét, velük voltak mikor történt a tragédia, pár méterre tőlük vergődtem a tömegben. :(:(:( LÁTTAM hogy késelés történt (csak Kingát szúrták hasba, Emesénél nem láttam mitörtént)Nagyon gyorsan letakarták a lányok holtestét, így körülbelül senkinek nem volt ideje arra, hogy lefényképezze, nem is engedték. kordonokat raktak ki köréjük, és ordibáltak a rendőrök is meg a biztonsági őrök is hogy húzzunk innen, semmi látni való. ott volt Kinga hasát a szúrás :'(
vallomást tettem, de senkit nem érdekel az igazság :'(
Nyugodj Békében Kinguci, Emese nagyon szeretlek benneteket! RIP :(
23:34
hát, ha ez igaz és nem kamuválasz...akkor köszönöm hogy elmondtad....! meg a többieknek is.
egy valami biztos: bárhogy is történt, bárki is a bűnös, három fiatal és egészséges lány halt meg a nyugatinál. és ez az igazi tragédia....:.(((((((
Sajnos sosem fogják nyilvánosságra hozni az igazságot.
Csak azt nem értem,kedves szemtanúk,hogy mikor láttátok,hogy a cigányok kést vesznek elő,miért nem ment nekik a tömeg és miért nem lincselte meg őket ott a helyszínen?
Milyen esélyük lett volna több ezer ember ellen?
Akkor rajtuk kívül senkinek sem esett volna baja.
bár ne lenne igaz :( borzasztóan hiányzik :( de szärt sem érek vele, hiába mondtam el mindenkinek a rendőrségtől kezdve barátokig, semmit nem fognak tenni :@:@ és ez a legfelháborítóbb az egészben, hogy védik ezerrel ezeket a roh@dékokat :(
Szeretlek Kingu!!!!!!!!!!!!
Egyértelmű hogy a kormány el akarja fedni az igazságot.
Az új médiatörvénnyel pedig befenyítették a médiát(az internetest is)hogy ha nem a kormány által hivatalosnak minősített cuccot írják akkor "bajok" lesznek.
Ma szinte egész nap ezzel az üggyel foglalkoztam.És azt veszem észre hogy a netes hírportálok folyamatosan átszerkesztik a cikkeiket amikben szemtanúkat említenek meg akik késelésről számoltak be,a netes fórumok törlik azokat a hozzászólásokat amelyeket olyan szemtanúk és jelenlévők írnak akik megemlítik a roma késelőket és a pánikot.Ugyanez a helyzet a közösségi oldalaknál.
Szánalmas...
A szüleikre leszek kíváncsi. Nekik csak fel fog tűnni, hogy a gyerekükön van egy késszúrás vagy nincs.
Amúgy én sem értem, hogy miért nem nyírta ki a tömeg a cigányokat.
Amúgy ha a lányok halálát nem is a késelés okozta, attól kés előkerülhetett a tömegben, és valaki felé szúrhattak is vele...
Amúgy leírnád kedves szemtanú, hogy hogyan történt az eset, részletesen? Nem kötelező, csak, hogy mi is tisztábban lássuk a dolgokat.
Amúgy őszinte részvétem, láttam képet a lányokról, gyönyörűek voltak, és tele voltak élettel és kedvességgel.
Mikor meglátták a késeket a cigóknál,sikoltozni,ordibálni,menekülni kezdtek aelyett,hogy tettek volna elenük valamit?
Nem értem ezt a sok "bátor"fiatalt...
Sokkal többen voltatok,és a régi mondás szerint sok lúd disznót győz.
Egyébként undorító,hogy már azt hazudják,drogozott az egyik áldozat.
Én nem tudom milyen emberek árnak ma diszkóba Én is eljárok havonta egyszer ,de ha valóban arról lett volna szó ,hogy eltaposták ,nem hiszem el ,hogy senkinek nem tűnt fel ,hogy ott fekszik egy lány a padlón. Most nézzetek le mert falusi vagyok ,de én nekem ha feltűnt volna ha lábamnál elordítottam volna magam ,hogy b@sszátok meg azért nem kéne egymást agyon taposni! ,illetve csak megnézem akármilyen tömeg van elvégre egy EMBERRŐL VAN SZÓ! nem azért tanultam elsősegélyt ,hogy hagyjam ott megrohadni.
Szóval ilyen szempontból nézve nem valószínű ,hogy csak eltaposták szegényeket, az viszont elkeserítő ,hogy senki se figyelt fel rájuk.
>>>>R.I.P.<<<<
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!