Mi az igazság a westbalkános üggyel? Késelés vagy nem? Mik az érvek ez és az mellett?
"És a pletyka, ha egyszer szárnyra kap..."
Két hét múlva hidd el, maga az CIA elitkommandósai csaptak le a helyiségre, mert a lányok valami mexikói drogkartell tagjai voltak, és mérgezett tőrrel döfték le őket. De legalább húsz fiú felvette a kommandóval a harcot, és négyet lefegyvereztek, de ők aktiválták a mellkasukon az önmegsemmisítőt. Ezért kitört a pánik, mert mindent beterített a vér és a cafatok, de az ismerős ott volt, és hősiesen irányította ki a tömeget, ezért nem történt egyéb haláleset.
Láttunk már ilyet... Ilyenkor olyan gyorsan kellnek életre a pletykák, és terjednek el, hogy az hihetetlen. Azon gondolkozom, hogy a pletykát lehetne használni fénysebességnél gyorsabb üzenet továbbításra. Néhány pletyka hamarabb eléri az ország másik végét, mint azt rádióhullámmal lehetséges volna!
Én tegnap éjszaka kiírtam ezzel kapcsolatban egy kérdést már.Feltételeztem hogy cigányok lehetnek.
Azóta utánajárogattam a dolgoknak.Ismerősök akik ott voltak azt mondják hogy késelés volt és azért indult be a tömeg.És akkor taposhatták össze a lányokat.
Akik ott voltak szemtanúk azok is ezekről számolnak be.
A hivatalos média pedig azt mondja hogy nem volt késelés,nem volt pánik,nem indult be a tömeg és a 3 lányt nem taposták össze.
A média azt mondja hogy a 3 lány "megfulladt" a nagy tömegben.
Valaki itt hazudik!
talán tényleg nem kurucinfobol kéne kiindulni, egyáltalán nem hihető forrás... és talán tényleg nem kéne pletykálni.
bár a nagyonfantasztikus médiatörvényünk miatt más nem amradt mitn a találgatás, annak semmi értelme hogy mindenki színezi a történetet. olyan érdekes hoyg mindneki mást látott, mindenkinek csak az ismerőse volt ott, és egyébként mindneki biztosan tudja hogy mi történt, de mégis mindenki mást mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!